[神棍育成]塔羅集中討論區(3) 9up

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
係咪有測字 想試下

測字唔係呢度
係咪有測字 想試下

測字唔係呢度

topic邊到有測字呢兩隻字
想課金詳批

無時間批

廟街幫到你

講真 我係對森麻極有信心先課金
年頭已經黑過墨
接翻尋日部單車唔知咩事爆左轆拎去整
但尋日電費單成月尾都未到出到去都交唔到錢
尋晚就收到
咁今日迫住一定要出去郵局交晒所有野啦
回程on99咁好似比鬼捉(同上次大炒一樣
踩超慢都無啦啦反車
個人訓左半邊係馬路
好彩鄉下地方無乜車
個人叫無咩事 部車就有少少爆左
之後到一段超窄既路
個買tote bag甩甩地
想修正翻個時個前轆勁大聲剷左上石駁
依家前後轆爆完到前轆(可能聽日就無晒氣
星期567放假我溫書唔好要推車去整
行個幾鐘去整10分鐘
埃 都知做乜春今年
森麻CFU唔得閒01749兄有無興趣接手?印象中好似對術數都有研究?
想課金詳批

無時間批

廟街幫到你

講真 我係對森麻極有信心先課金
年頭已經黑過墨
接翻尋日部單車唔知咩事爆左轆拎去整
但尋日電費單成月尾都未到出到去都交唔到錢
尋晚就收到
咁今日迫住一定要出去郵局交晒所有野啦
回程on99咁好似比鬼捉(同上次大炒一樣
踩超慢都無啦啦反車
個人訓左半邊係馬路
好彩鄉下地方無乜車
個人叫無咩事 部車就有少少爆左
之後到一段超窄既路
個買tote bag甩甩地
想修正翻個時個前轆勁大聲剷左上石駁
依家勁驚後轆爆完到前轆(可能聽日就無晒氣
星期567放假我溫書唔好要推車去整
行個幾鐘去整10分鐘
埃 都知做乜春今年
森麻CFU唔得閒01749兄有無興趣接手?印象中好似對術數都有研究?

祝你好運

祝你好運

好黑仔
仲有就係左腳中間3隻腳指
早兩日訓醒無啦啦就FEEL到好似瘀左咁個隻陰陰痛
行路都痛痛地
我真心懷疑自己係比野跟
如果佢真係攪到我意外無命我實唔撚甘心

祝你好運

好黑仔

是福不是禍 是禍躲不過
硬食
行路都痛痛地
我真心懷疑自己係比野跟

準備保鮮紙同朱古力收佢皮
再數上去就係月中個爐整完兩日又壞同廁所燈燒左(兩樣到依家都廢事叫人攪
手提電話收皮
再數上去就係月中個爐整完兩日又壞同廁所燈燒左(兩樣到依家都廢事叫人攪
手提電話收皮

唔知點解呢 我覺得 你好似真係唔係普通既唔好彩……
行路都痛痛地
我真心懷疑自己係比野跟

我份生日禮物幾時到
手提電話收皮

仲有d奇奇怪怪痛啊病啊事啊都廢事講
最出奇係有一排成日見到廁所燈開左*又可能我自己唔記得閂啦吓
之後個期去完要做指差確認自己閂左燈
手提電話收皮

你小心啲..
行路都痛痛地
我真心懷疑自己係比野跟

我份生日禮物幾時到

隻鴿盪失路唔知去左邊

你小心啲..

愈窮愈見鬼 依家我都幾黑仔
不過冇你咁黑
巴打小心啲
行路都痛痛地
我真心懷疑自己係比野跟

我份生日禮物幾時到

隻鴿盪失路唔知去左邊

喂阿
係咪有測字 想試下

測字唔係呢度

之前見到有巴打話寫隻字比佢練直覺姐

失蹤左
年尾既術數師都好忙

測字唔係呢度

係度
歡迎寫字
原來個post就黎推爆

係度
歡迎寫字

感情

測字唔係呢度

係度
歡迎寫字

我要呀,排定頭位先

自身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞