[snap] New Balance吹水區(9)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
留名學野 991=991.5?
Jcrew 1400 你當佢係普通1400冇分別 唔代表佢色高質啲 貨少啲 其實係有名無實 假聯明 賣個名
我好幾年前入1400 就係淘有間叫艾咩夫入過 真野 可以分享下
Yes ar 不過我睇佢款就摺咁
英產混種,991.5=1500底+991鞋身,重有1500.9=99x底+1500鞋身,其實唔多識欣賞

見佢啲nb英美產都好耐無返貨,唔知係咪入咗好多其他brand嘅死貨責住晒啲錢
以前佢有好多1400 jcrew 舊色 又賣得幾相宜下
好耐冇入黎追post 費事自己再中毒
點知一入黎就見到1400mg 淘寶589人仔好心動

Btw早2星期去福岡outlet 見到990navy v1計埋稅都近千6 係咪邊度都咁貴
仲見到997navy v1 都千4到
990 navy v2
2000買唔買得過
買nv定灰好
v1 係貴 好似係
再次感謝希巴hook up
隻灰色好似Yeezy 500 Blush雙色
正呀
早知叫巴打幫手睇埋對998DBOA有咩碼
順手姐,喺嗰頭收完數順便上去睇吓,啱啱諗住走人嗰陣見到你回post,你覆遲兩分鐘可能我已經上咗地鐵

其實無諗過隔幾個禮拜又多返啲筍嘢,上次去真係得堆垃圾
請問m1400 jgy 係咪應該斷哂市,諗緊買唔買m1400 sb好
呢對隱約記得有10.5同11,其他size就真係無印象,display 嗰對好似8.5鞋舌塊皮發咗霉
太大10號
著開8.5-9
唔該巴打
$1700 真係唔好買 真心
話說991 993 navy邊度會有
出名食水深
對995著開係44.5
買990nv4 D 45 o唔ok
呢個阿叔taste唔錯,不過見佢行路姿勢怪怪地好似踩跟高橋咁,應該係未着慣997個傾斜鞋底。我爬佢頭嗰陣,同佢講:“下次買998啦,997打大佬先着㗎”。不過佢好似唔知我講乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞