[snap] New Balance吹水區(9)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
純粹討論下
993鞋身係偏闊嘅 (我嗰對係2E嚟,唔知佢嗰對係E定D)
可以點翻新
換底
呢度最資深係你
痴線 我擺到明就唔係 你己經資深過我啦
想知巴打內「龍」點搞,期待
係邊到可以揾到對咁耐之前既鞋
之前著爛咗對998之後 好想買翻對nb
等咗好耐嘅997nv同呢排又覺得好靚嘅993nv
點揀好
兩對完全唔同鞋型唔同feel
前者修長 個底偏斜
後者bulky 以舒適為主
建議出去試下 始終腳感同上腳個觀感好個人
993冇行貨 可以去水貨舖睇下有冇得試 冇就試990v4
腳感同觀感差唔多 可以參考下
呢兩對比我揀一定係993,舒適度997無得比。講靚如果你接受到dad shoe,993就真係dad到出汁,絕對係阿伯鞋嚟,鞋頭嗰對青筋真係越睇越型

如果998你覺得唔窄部993買普通D頭就夠啦。
尋晚上左去nb谷問邊間整對鞋好啲 如果整好左再出相比大家睇下 係啲以前交收過既師兄 唔係香港人 最近等錢洗要清走啲nb 重有對m990ps 勁平
咪有人推介左你去有得補同根記
係啊 問左有得補 佢話整起碼都過千
見到個post啦
無所謂啦 我係到share得就預左一定有巴打係2邊都有睇
我連登追黎追去都係得幾個post 得nb呢個有心機同大家吹下水
所以就傾返nb啦 唔好錯重點
我都覺自貼得就唔怕比人認到
但認到又唔駛講出黎 覺得好叻?
唔明咩心態 暑假
唔緊要啦 我都有同佢say hi
話說 連登我都冇幾個post追
都係係度同大家吹水多 可惜人少 分享風氣又一般
早兩個post自貼得多都係比人繼續問nv2 gr2幾錢邊度有
有時迫於無奈想自貼都係去返fb算
話說 ce 18aw點睇
我見long sleeve tee好似有啲mk
宜家都幾好啊 多返小小人 起碼有幾個巴打我都記得 雞巴希巴
己經入左小小 有件洗水拼色hoodie好正 要有
ce啲hoodie外套都好正 可以反轉黎著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞