[snap] New Balance吹水區(9)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
所以我只keep 2對1300就夠了
反而1300我ok
1300我都淨係keeo左cl同jp
推一推先
見都有唔小巴打tg我有興趣個3對 咁我係到打埋價錢出黎啦 明碼實價
M1400bc us8.5 98%new No og box $1800 (有收藏家要左)
M996pu us9 98%new Full set $700
M1400jc10 us8.5 98%new Full set $800
有興趣就tg: sneakershead
我keep左jp 同 nsl
個收藏家不是me 利申

三文魚 有料
出邊無哂v3 size試,我買正常size ,V4一開始都係緊,之後又鬆左 好好著
買正常size
J10
可惜唔啱碼
巴打你隻腳個range咁大既 我都係us8-9

巴打乜咁岩 2010仍然健康
有無巴打知邊度有1400SB賣?

你個對keep得好過我 我都係10年 不過氧化到好深色
其實我都係9-9.5
只係1300要8.5 990v4要10

想問下巴對們就咁睇相覺得呢對condition如何?算唔算新?
係carsosell見到 佢話剩係著過幾次 $700 冇盒
鞋底呢?
巴打們買咁多NB珍藏,我就好少儲鞋,通常同時間開幾對NB著爛先買新,依家著緊1300,997,990v2
依家做咩咁興990?之前減價都無人要,上年重係I square 幾舊水買左對990v4灰色比老婆,本來我都想入可惜得返黑色有size,覺得鞋襯無入到
問緊佢拎 驚買完番黎變餅乾
點解買二手鞋,比我真係情願比多幾百都買全新
呢啲就係大師級同普通玩家嘅分别,兩個層次嚟,我地呢啲普通玩家,買返嚟就即落地兼永遠唔洗鞋,着爛就掉

而家興dad shoe丫嘛,加埋牛屎lok效應990特別v2搶貴晒。唔追款可以試吓993,性價比一流
我對990v2 去英國玩果時見靚仔買嘅 ,估唔到依家咁興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞