[PC/PS4] Warframe 戰甲神兵 交易/集中討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
無事嘅 俾人bam咗記住上嚟講
DJ高指都好易

雖然hea左一個月每日只打突擊都唔知點解有成千萬係身冇地方用
玩到上去後期係得升紫卡會用錢㗎啫
以前缺$
而家缺endo
道左個fd都係咁課 要死齊死
點睇都係右囉好冇
我為咗放到成地都係塑像堅持唔用嚟換endo
最近玩返,想知有咩比較易入手又勁嘅劍好用,以前用開啲螺釘拐刃、加倫提恩好似冇咩人用
因為將會大改格鬥..所以都唔係咁敢俾意見你
暫時嚟講單手劍都仲係垃圾嚟
雙手既話Nami Skyla Prime 都好穩定
umbra把Skiajati實無死錯人 (你當佢上位NIKANA)
雙手劍就嚟出GRAM PRIME
Ok
同埋我見上面巴打刷紫mod嗰把阿特拉克斯,我個fd話幾好用,呢把推唔推薦?
鞭嚟㗎禾
都ok既
不過有得揀我會用 Secura Lecta Scoliac
係咪集團嗰把,練完放咗喺度冇用過,咁好似都係UMBRA把影生好啲
就係集團嗰把...升umbra嗰把喇..又唔駛刷
嗰把睇嚟起碼都要2/3突 ,嗰2張MOD都幾大食下
鞭嚟㗎禾
都ok既
不過有得揀我會用 Secura Lecta Scoliac
係咪集團嗰把,練完放咗喺度冇用過,咁好似都係UMBRA把影生好啲
就係集團嗰把...升umbra嗰把喇..又唔駛刷
嗰把睇嚟起碼都要2/3 ,嗰2張MOD都幾大食下

白貓玩上腦
咁嗰2張mod你可以暫時唔理佢都得既
又要清們感謝祭終於開得到第8個post
提提各位清..9/25 會出chroma prime + rubico prime + gram prime
同日valkyr prime + cernos prime + venka prime會入倉
另外今日server維護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞