[PC/PS4] Warframe 戰甲神兵 交易/集中討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我指揮官得一招技
佢個魔係指戰甲魔?
我以為淨係指指揮官魔...

同埋想問下, 有次打平原有條友單刷夜靈大怪, 我執左幾粒晶
有隻晶直接食加成2萬5經, 其實係點玩
同埋有種裝落武器既晶, 係唔係裝完升到經驗滿就要拎黎食?然後換粒新咁?
你搞亂左Shard同Lens
打三個大舊野跌嗰啲係Shard, 可以係指揮官度直接換做Focus(Brilliant 25k, Radiant 40k)
Lens係裝落啲裝備度, 用黎將多餘(滿級之後)嘅Exp按比例換成Focus
裝左可以無限用, 但係一裝左就唔可以除出黎, 只能夠換, 舊嗰粒會銷毀
如果只FOR指揮官佢會寫明 例如 提高指揮官能量回復等等
如果你跟人打3隻 仲會跌4萬專精經
果粒精係將你打怪嘅經轉換成專精 例如你Z升滿想升M咪裝過粒
但要注意你一換或除粒晶體原本果個就會直接消失
咁點解話z專最好, 好似淨係得一招執能量波+回復量有用咋喎
其餘都係specify指揮官

btw樓上兩個巴打都解釋得好清楚
因為Z專對於好多戰甲黎講極有用
每秒回5魔 持續29秒 可以講唔怕缺魔
你要知道戰甲無魔同廢鐵無分別
而且平時打怪又唔會成日掉藍波 同埋你無可以次次都有T媽係到
佢個魔係指戰甲魔?
我以為淨係指指揮官魔...

同埋想問下, 有次打平原有條友單刷夜靈大怪, 我執左幾粒晶
有隻晶直接食加成2萬5經, 其實係點玩
同埋有種裝落武器既晶, 係唔係裝完升到經驗滿就要拎黎食?然後換粒新咁?
如果只FOR指揮官佢會寫明 例如 提高指揮官能量回復等等
如果你跟人打3隻 仲會跌4萬專精經
果粒精係將你打怪嘅經轉換成專精 例如你Z升滿想升M咪裝過粒
但要注意你一換或除粒晶體原本果個就會直接消失
咁點解話z專最好, 好似淨係得一招執能量波+回復量有用咋喎
其餘都係specify指揮官

btw樓上兩個巴打都解釋得好清楚
因為Z專對於好多戰甲黎講極有用
每秒回5魔 持續29秒 可以講唔怕缺魔
你要知道戰甲無魔同廢鐵無分別
而且平時打怪又唔會成日掉藍波 同埋你無可次次都有T媽係到
Zenurik: 回甲魔 加控制員魔 / 回魔速度
Naramon: Mind Step + Mind Sprint 任你飛
madurai: 加近戰攻
Unairu: 加甲
講多樣M專對於後期想打3人夜靈做輸出黎講係極有用
人地打盾你就隱身然後等盾消失就1槍爆關節
Inaros玩家表示真係冇撚用
可惜佢真係太樣衰
係咪用鍵盤冇得㩒一下shift 就keep 住跑
一定要㩒實?
好的好的
搵唔到
有冇師兄可以教下我㩒邊個

課一舊定兩舊好呢
點解可以咁多錢

不知幾撚型

等warframe更新Nvidia新果個ray tracing反光反到野都睇唔到
點樣可以整到成隻金屬色反晒光
成日見到人地隻Rhino都係金閃閃
錢好易刷姐

Btw直接買4300啦
Btw提提大家
依家twitch prime有得拎交易唔到既50p 同唔知幾多日既加成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞