[PC/PS4] Warframe 戰甲神兵 交易/集中討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
新甲又代替舊ember banshee成為新任掛機甲

感覺上Octavia之後DE出既新甲都冇咩特色賣點,一堆技能都有舊warframe可以代替到 我寧願佢remake返舊warframe好過出新甲
不過三個月出一隻又好似固定左 希望DE唔好忘記堆舊warframe啦
Ember都叫可以 加上火雞改廢左
但我覺得音媽都係性質唔同wo
有部分場同地形都係banshee 好用得多
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=22797&snA=23876
教你farm幽魂 寫得好似幾好
banshee用嚟開防守relic係唔錯但係弊處係殺得太快...要攞晒10粒先可以係咁放技
ember相對嚟講汎用性比較大...係nerf咗但係lv1-3x場依然直行直過
octavia之後既gara / harrow / khora都有佢哋自己特式既..不過都係偏於防守/輔助嗰邊
harrow招推CC真心正
唔好意思呀 咁多位ps4既大佬
想問問 伊格尼斯 亡魂 藍圖係族道場買定係點?
族chem lab...有就有..冇就同人乞or同人收
唔該哂
eximus stronghold defense
先爆咗5把武器
sortie 1&3 輕鬆8x%完場...然後1個塑像
3關加埋0 dmg
講起 尋日突擊有3條友全鋪喺度*******
我跟住*埋一份 佢問我what the fuck did you mean
我心諗
星字派
中50% 係唔出75% 垃圾DE
我都你走返過去玩MHW
唔好玩丫笨
我尋日中咗現金呀 有一萬蚊呀
中咗50%即刻又買多隻色
其實呢...ps4中25/50/75係無得用喺買白金度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞