[LIVE] 與柬人遊十日柬埔寨 你問我答

176 回覆
9 Like 0 Dislike
3月準備獨遊
3月準備獨遊

Welcome
Lm
點解唔book 定hostel? 平又好氣氛
我係西哈努克個個床位5蚊美金
仲送一杯draft beer

mad monkey 個間係金邊?

Mad monkey聽過啲鬼佬講唔錯 幾多氣氛
之前住過間叫backpacker既hostel 4蚊一晚 又近riverside hea住過左一個星期
巴打去玩幾耐?
點解唔book 定hostel? 平又好氣氛
我係西哈努克個個床位5蚊美金
仲送一杯draft beer

之前住過間叫backpacker既hostel 4蚊一晚 又近riverside hea住過左一個星期
巴打去玩幾耐?

10 間 而家第4 日。。呢幾日都有人安排住宿 後幾日就要自己搵了
幾多日金邊幾多日暹粒?
幾多日金邊幾多日暹粒?

2日西哈努克 4日金邊 4日暹粒
暫時係咁安排
留名
去過柬埔寨5次 睇翻好有親切感

點解要咁多次
包了一隻船出海
回程連坐巴士走了
留名

點解要咁多次

我都想知
留名

點解要咁多次

連續去左4年做義工
同啲𡃁仔玩到佢地都記得我 好warm

巴打去玩幾耐?

玩左七日
用左五千零

巴打玩得幾豪下 連機票酒店?
留名

點解要咁多次

連續去左4年做義工

details

巴打去玩幾耐?

玩左七日
用左五千零

睇下點玩
不過講真呢到唔係高消費

點解要咁多次

連續去左4年做義工

details

中學果時暑假跟學校去果邊做義工 之後keep住每年去一個月到 主要係金邊附近啲村到教下英文同數學 低年級啲既就整下手工 啲柬仔好得意 人仔細細但大眼碌碌
搞到我又想翻去見下佢地

玩左七日
用左五千零

睇下點玩
不過講真呢到唔係高消費

價錢重平過泰國越南!不過越南多啲户外運動玩

點解要咁多次

連續去左4年做義工

details

中學果時暑假跟學校去果邊做義工 之後keep住每年去一個月到 主要係金邊附近啲村到教下英文同數學 低年級啲既就整下手工 啲柬仔好得意 人仔細細但大眼碌碌
搞到我又想翻去見下佢地

最後一次去係幾耐之前既事

details

搞到我又想翻去見下佢地

一年前了 上年去exchange無去到
今個復活節睇下抽唔抽到時間去

details

搞到我又想翻去見下佢地

一年前了 上年去exchange無去到
今個復活節睇下抽唔抽到時間去

介唔介意講下係邊到搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞