玩三國殺請入

439 回覆
48 Like 5 Dislike
不過d將愈出愈on9

同埋而家無fd玩

我都退左會

早知唔買咁多vip
真心 每月$40 玩得輕鬆
上次玩地主春哥 對面張松黃忠
被人打到仆曬街
一個月儲唔夠1000元寶 一隻勁將都要3000幾4千 計埋抵價券都要幾個月先買到 但係問題係呢幾個月又會出d新嘅強將 每年又有約莫8隻一將/原創 即係話好難唔課就玩到新強將
因為實體以前有王戰 3v3
而家收曬皮咁
玩到山包我就棄咗
一場太耐
剩低兩三條友都可以磨半粒鐘
死咗又唔知做咩好
講緊實體wo
實體啊
屋企有盒封緊塵
次次講起三國殺都話想玩
但下下玩一鋪就嫌悶
係咪有得玩實體版?約出嚟一齊玩?
打33 44 得閑解下中秋端午虎牢活動派下將3將4寶箱
R下公會d 貢獻買將 頂唔住先課小小
好夠用wo 界限突破果d強將全部非課
風火包改強左直接比你 課金都係買練師 夏候氏步騭
都唔係超貴 你似乎係想玩新將多過玩強將

馬良你正一食屎狗
原創將先係真正走火入魔
依家已經好撚成熟 以前非課真係得未改標風 d野廢撚到仆街 對面4反全部牛鬼蛇神 你玩忠得呂蒙關羽曹仁 仲要比d大陸仔串鳩9你標風狗咪玩軍爭
想知而家D人玩面殺會唔會玩埋最新D將
D將愈出愈複雜淨係判定都玩死人
我覺得風林火山+將1將2已經差唔多
面殺好難玩
判定次序技能次序 如果唔熟嘅都有排煩
最憎啲人連判定牌後發先至都未知
呢樣真 你遇着標風隊友你都喊三聲
戲志才最勁可以拆自已個樂。。兵糧中左都只係攞少張。。唔中攞3張
陸神打天下
新將強度只會愈來愈高,你睇下秦宓曹節呢d唔通又唔係一線角?將2將4同埋sp將我都有一部分,但我無辦法唔去承認d新將係可以一隻影響成場game,即使你有辦法去克制佢地都唔等於佢地唔勁
咪話 折價卷都係有效一個月,到時夠期都未有元寶買將嘅話張野又係變廢紙

一倍叫地主成功 開局就知贏硬
判定牌個先後次序係點排呀?
隻game就算無課都唔太難玩
身份局用下點將卡
黃忠曹仁界蓋呢d都係免費或者銀兩
冇課都可以輕鬆玩
輕課買幾隻馬良秦宓呢d就夠
大陸game黎講算良心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞