玩三國殺請入

439 回覆
48 Like 5 Dislike
覺唔覺而家軍八好睇將面,唔課金又買唔起啲強力嘅土豪將(例如董允,戲志才嗰類),變左冇咁好玩?
唔好用標風其實好多都好打得,當然好睇內同埋隊友唔豬
除此之外 啲將愈出愈強 劉表個仔劉琦可以屌打佢咁濟 變相逐步淪為反賊殺
棄左game都一排下,我本身大約玩左一年左右,無課過金,透過解活動都換左唔少將同skin番黎,去玩身份22都贏到人,但早排真係玩到好撚無癮,身份場本身已經係反勝率高,如果玩主忠仲要撞到on9隊友真係會玩到燥,根本如果幾個反住郁個主可能第一round都頂唔住,變相遊戲體驗自然差。不過最撚令我頂唔順嘅野係新將(例如戲志才)愈出愈勁,咁你唔課金就自然玩唔到,但無課將又好多時打唔贏課金將,咁即係你唔課金就預左要承受角色差距咁玩,同埋課金玩家d優勢實在大過無課太多,國戰身份又有額外選將框等呢d又係唔關技術但影響體驗嘅事。加上大陸佬一向on99,一係就亂咁屌一係就斷線,既然遊卡桌遊都決定搞到個game pay to win咁我都無謂再嘥時間玩。
real,所以依家都係login拎綁定元寶同打活動多,軍8係間中試下先玩。
只玩國戰
撇除選將框on9 之外 咁你期待一隻game 課金同唔課金完全無分別係可以營運到十年?
董允戲志才呢d所謂課金將 你又唔係要用通用元寶先買到 課金同唔課金真係得選將框係彌補唔到既差距 其他玩返耐少少都唔係問題
國戰好玩好多
依家都係主流國戰 統御啦
軍8俾重課玩
玩實體版
軍八又冇課金得返周泰曹仁黃忠呢三隻咸魚翻身可以玩,仲有幾隻界武將。而家呢個局面做內奸好痛苦,主公戲志才,忠關索神曹真係可以唔洗玩
身邊都冇frd識玩 教佢地又唔聽 想玩都唔得
儲左好耐買左3隻新主公 不停點將玩果3隻都已經爽死
玩左國戰後唔會想玩身份局
要草幾耐元寶先買得齊一線角色?我當你一個月每日都登入都唔知拎唔拎到一千元寶,戲志才都4500啦
戲志才係完全破壞遊戲體驗
做忠 內唔洗打
做反 勁到反智
做主 又唔算太差 但係一崩盤就崩好快
冇玩好耐
岩岩search下戲至才
會唔會太屈
賣血狂過牌...
國戰魏國勁到離哂譜
但咁咪吸引到啲人打佢先囉
手機係咪大陸個隻?
吳國先最勁 正確D黎講係二張,收D斷線狗牌 已經好多場咁樣俾吳國贏 下次開始一有人離線就仇殺二張
已經冇玩好耐
太短視
boardgame 用手遊賺錢法經營
如果做得平衝啲搞競技向應該幾靚仔先係
舊個個AC擺左係度一兩年無左 都170LV玩左好幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞