玩三國殺請入

439 回覆
48 Like 5 Dislike
玩國戰啦 仲玩身份局
我都係玩國戰
有魏必用魏 自己都仇魏

除左蜀之外
其他國其實都好勁

儲緊元寶想買于吉
唔明點解仲有人玩身份局
最悶
一隻小喬剋撚死賣血狗
棄左game都一排下,我本身大約玩左一年左右,無課過金,透過解活動都換左唔少將同skin番黎,去玩身份22都贏到人,但早排真係玩到好撚無癮,身份場本身已經係反勝率高,如果玩主忠仲要撞到on9隊友真係會玩到燥,根本如果幾個反住郁個主可能第一round都頂唔住,變相遊戲體驗自然差。不過最撚令我頂唔順嘅野係新將(例如戲志才)愈出愈勁,咁你唔課金就自然玩唔到,但無課將又好多時打唔贏課金將,咁即係你唔課金就預左要承受角色差距咁玩,同埋課金玩家d優勢實在大過無課太多,國戰身份又有額外選將框等呢d又係唔關技術但影響體驗嘅事。加上大陸佬一向on99,一係就亂咁屌一係就斷線,既然遊卡桌遊都決定搞到個game pay to win咁我都無謂再嘥時間玩。

然後比人屌,首反不跳?
殺左離線既咪得
不過吳國有4個既話應該屈過魏
電腦版同實體版都好耐冇玩過
最近無聊得劑 down翻手機版來玩
睇黎上面啲人近排冇玩
而家國戰蜀有李豐 邊撚到廢

身分場嘅話
我又唔覺難打

利申只課月卡 先鋒
黃忠一號位酒火殺
戲志才呢隻將
做忠配曹叡主固然勁
但比起呢樣 更重要係啲人識唔識玩
對於識玩嘅 只要唔係用標將嘅都有方法打到
反而重要嘅係你咩位揀咩將
例如你尾位揀禰衡 冇人保你你唔你諗住有命出牌下話?
至尊場好多時第一輪5/6位已經直接打緊7/8
雖然偶然係盲尻你 但更好時係已經睇明大家身分囉
數下人頭就直接打尻你了
與其屌呢樣 真係屌有垃圾未夠班就上至尊玩
俾人盲尻完 係到屌尻人 但人地又冇盲錯
彈廢牌冇得判仲要扣血
網上版有咩
未見過
直接用張春
手機版好似見過 網上版唔知
唔放田=每回合抽多兩張牌 好狗
華姐俾人樂到就冇歌唱
小喬隊友識配合=一輪彈爆狗閪志才
岩岩 Google手機版專屬武將黎
講起就嬲
琴日打個個咩斗地主mode
條仆街李豐一turn摸五張 玩撚咩
隊友又一早死撚左 三血張春邊夠打
好鐘意國戰玩大咀
搭好多角都好勁
你有幾多隻戲志才級既武將先 講緊你有打排位會送武將抵價卷可以減一千至千五 佢有時又做特價 又有銀兩將魂買到界黃蓋之類 活動又送將2將4可以畀你抽到步練師沮授張松之類

同埋我想講戲志才隊友無奶屬性係可以死超快 你試下玩禁卡局 一唔刷桃戲志隨時變三刀嘉 根本未去到見到就輸硬既地步
正解
有沮授曹叡滿寵做隊友就屈姐
其他俾人強殺咪又係一輪死
最怕有隊友
地主春哥咪又係屌打人地
課左幾舊水已經玩得好舒服

隻game又唔係重課

有咩好屌
有都ok 只要唔係尾位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞