IT界討論區:(36) IT狗圍爐之向中央肥胖說不

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
500$一定>免費?
試下上github搵下啲open source project 啦
佢意思佢有經驗收 500 質素好過你 免費想拎經驗
我都唔係好明你呢句係講乜
我免費做未必代表我好廢唔識做
純粹我自己中意open source 既野
有多幾隻app係app store 咁解
錢呢啲野對我黎講唔太重要
咁你試下上employme 寫免費幫人做
睇有冇人搵你
我又唔係話100%免費 幫人做
不過睇黎既打好等錢洗 洗唔洗介紹啲我唔接既app比你做
我靜係接連登仔生意
應該間2,3隻字間跟著儲存
你成抽字咁間,再切開一隻字
你確定你學到英文?
military intervention當一個字學
military ,
intervention
你學唔到英文
你裝MAC落VM咪得
你果D字入哂落果D free SQL server

唔得?
100mb txt file?
free sql server hosting上網大把
裝MAC VM再講
你後面果D技術都唔係大問題
一粒粒間開點解唔直接背字典

你個學英文有冇具體啲嘅方法啊? 上面張圖好似做個vocab list跟著背咗佢咁
好既,感謝巴打
100mb 用sqlite都得啦 ser乜鬼野ver
不如巴打 share個file出黎睇下點搞啦
屌那星,500蚊送埋free SQL hosting server唔得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞