有冇人成日想一鋪翻身

44 回覆
1 Like 0 Dislike
你呢d咪就係沉迷賭博囉 趁未入坑就收手啦 我連acc都取消埋

巴打係咪曾經輸過筆大錢?
可否分享一下警戒下我

睇下呢個post 賭錢可以累全家

https://lihkg.com/thread/75663/page/10?ref=android
屌你睇黎唔識計 我教精你啦
當你玩入球單雙 兩邊都係1.85倍 買100蚊
你有50%機會賺85蚊 50%機會輸100蚊
咁你嘅淨贏期望值就係85*50%+(-100)*50%=-15
即係平均你買100蚊就輸15蚊呀
買得越大輸得越大呀
賭博根本係呃窮人無知識
所以你見啲投注站好多都開喺啲窮人地方架

多謝巴打肯用心救我
咁百家樂呢,當免佣百家樂,期望期點計
今晚 巴黎大波 1.6x 照訓落去

我來了

連贏左4晚 今晚睇左最穩呢場

我來了

屌你啦
你好撚黑心,我仲有理智嫁

我來了

佢就嚟變病態賭徙,咪撚鳭鳩佢住啦
你呢d咪就係沉迷賭博囉 趁未入坑就收手啦 我連acc都取消埋

巴打係咪曾經輸過筆大錢?
可否分享一下警戒下我

睇下呢個post 賭錢可以累全家

https://lihkg.com/thread/75663/page/10?ref=android

多謝巴打用心救我

係咪好吸引

我來了

佢就嚟變病態賭徙,咪撚鳭鳩佢住啦

佢都on撚79嫁,扮下野信佢點知真係想我死
好撚7黑心,斷硬佢果關
咁你嘅淨贏期望值就係85*50%+(-100)*50%=-15
買得越大輸得越大呀
賭博根本係呃窮人無知識

多謝巴打肯用心救我

http://news.dbi888.net/?p=32
你投注100元回收期望值是98.8元

即係投注100蚊 平均一注輸$1.2
買得越大輸得越大呀
賭博根本係呃窮人無知識

多謝巴打肯用心救我

百家樂睇你點玩
鋪鋪都買你就輸硬
通常一her牌只買兩三鋪
財不入急門
買得越大輸得越大呀
賭博根本係呃窮人無知識

多謝巴打肯用心救我

百家樂睇你點玩
鋪鋪都買你就輸硬
通常一her牌只買兩三鋪
財不入急門

屌你 關始變賭術討論post
買得越大輸得越大呀
賭博根本係呃窮人無知識

多謝巴打肯用心救我

http://news.dbi888.net/?p=32
你投注100元回收期望值是98.8元

即係投注100蚊 平均一注輸$1.2

百家樂果然係期望值最高
馬會真係食水好撚深
想囉
對我黎講
買六合彩已經係最大既賭博
真係諗吓好啦
真係諗吓好啦

尋晚悶悶地輸左馬700
真係諗吓好啦

尋晚悶悶地輸左馬700

搵啲興趣玩下啦,打波跑步玩樂器,有好多選擇。
其實你要明你無可以係長時間玩贏有一班精算師係背後的馬會,越玩只會輸得越多
你幾時有見過賭仔發逹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞