有冇人成日想一鋪翻身

44 回覆
1 Like 0 Dislike
日日返工放工,儲來儲去d錢又唔用得,個心好似銀行冇筆錢係到好冇安全感
本人會賭下波仔玩下減下壓(賭唔大幾百蚊),但有時真係想一野落半份身家落去,贏左未致於可以唔洗做,但有左果筆錢,就可以試下大洗豪洗滿足自己
我真係好怕有一日真係會試賭身家,我係咪有病
有冇人都會好似我咁
有冇人救下我
嬴得幾多
日日返工放工,儲來儲去d錢又唔用得,個心好似銀行冇筆錢係到好冇安全感
本人會賭下波仔玩下減下壓(賭唔大幾百蚊),但有時真係想一野落半份身家落去,贏左未致於可以唔洗做,但有左果筆錢,就可以試下大洗豪洗滿足自己
有冇人都會好似我咁

紅字可以唔洗諗多
唔係咒你,最終一定輸曬
有冇人都會好似我咁

紅字可以唔洗諗多
唔係咒你,最終一定輸曬

我就係知會咁,但當工作到好灰,又會諗
E排仲會諗得密左,我就係怕真係有一日會咁做,巴打幫手諗下解決辦法
比哂D錢我
你估你曾志矮咩 2叉野變2千萬
你估你曾志矮咩 2叉野變2千萬

曾志偉果d先係真正賭,以小博大
但我個諗法係可能用20萬博15-20萬
博完對人生又冇咩用,係想用果筆錢離亂洗,滿足下
有諗過
窮撚大學生
翻工儲落2xK 根本唔夠用

但係你諗下筆錢儲咗幾耐 就唔會咁做
有冇人會好似我咁,同病相連
有冇人會好似我咁,同病相憐
有諗過
窮撚大學生
翻工儲落2xK 根本唔夠用

但係你諗下筆錢儲咗幾耐 就唔會咁做

係,我次次最後冇咁做,其中就係因為筆錢係辛撚苦左好耐先有,但我e排諗密左,好怕一時突然果日跳左掣,落埋注先清醒返已經太遲
我係咪有少少情緒病
Help me
識唔識統計學?你計到有一個賭法可以有正期望值嘅先好走去賭 計唔到就戒賭啦
你翻到一次就會想翻第二次,總有一次會輸清光
去開多個銀行戶口存啲錢入去,再做定期,跟手將銀行密碼唔睇亂改

如果你要拎返啲錢,首先要去銀行玩一輪拎返個密碼,再去取消定期,先拎到錢。唔好用平時用開的銀行,會令你諗起又想拎。
不過你要留啲錢作不時只需

利申鳩吹未試過
你呢d咪就係沉迷賭博囉 趁未入坑就收手啦 我連acc都取消埋
去開多個銀行戶口存啲錢入去,再做定期,跟手將銀行密碼唔睇亂改

如果你要拎返啲錢,首先要去銀行玩一輪拎返個密碼,再去取消定期,先拎到錢。唔好用平時用開的銀行,會令你諗起又想拎。
不過你要留啲錢作不時只需

利申鳩吹未試過

多謝你真心為我諗個方法先,多謝巴打
你講得岩,要唔好比自己諗到有閒錢,一諗到又想離料去駁一鋪
你呢d咪就係沉迷賭博囉 趁未入坑就收手啦 我連acc都取消埋

巴打係咪曾經輸過筆大錢?
可否分享一下警戒下我
你翻到一次就會想翻第二次,總有一次會輸清光

係,我其實e家都仲有理智,我知就算我贏左,洗曬筆錢之後又會心思思想再離
今晚 巴黎大波 1.6x 照訓落去
今晚 巴黎大波 1.6x 照訓落去

我來了
屌你睇黎唔識計 我教精你啦
當你玩入球單雙 兩邊都係1.85倍 買100蚊
你有50%機會賺85蚊 50%機會輸100蚊
咁你嘅淨贏期望值就係85*50%+(-100)*50%=-15
即係平均你買100蚊就輸15蚊呀
買得越大輸得越大呀
賭博根本係呃窮人無知識
所以你見啲投注站好多都開喺啲窮人地方架
I know that feel 之前經常都會有呢個想法,但覺得儲嘅錢得來不易,諗下你平時輸錢嘅心情,再諗下萬一你輸哂就會加倍失落

利申:已戒賭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞