[ 因航 ] 國泰加位賺到盡!波音機座位收窄 廁所長龍 空服呻派餐要3粒鐘

110 回覆
8 Like 53 Dislike
空你老母服咩屌你老母
新航 唔知儲咩里數好
螺旋槳機有咩問題?
日本都仲有好多螺旋槳機
Ryanair好好喎 好多線先十幾歐 又肯比2件行李 最緊要用特衰 個網寫hongkongese passport
白粉要追擊你,乜鳩都可以日日上報

777行343位有咩問題,係因航轉就上報?
就黎因航有空姐放個屁,白粉都會報話妄顧乘客安全
賺埋賺埋都唔夠炒期油輸
輸成60幾億 下半年先賺唔夠8億
淨係識開低層員工刀
不如賣哂啲機畀人 炒哂所有員工
炒淨個會計部諗縮數 同Riskman啲人
成間公司淨係負責炒油算啦
話哂以前都試過營運虧損 靠炒油賺錢
唔覺喎,起碼服務好好多先。但係澳洲飛香港除左因,澳無其他選擇
新航除左空姐其他野都同因航差多
個人覺得
飛機加廁所其實唔洗加喉加電
全部有module
其實最on9係
屌你老味啲人唔見空姐排餐唔去廁所
333本身都幾難過
343如果啲客要去廁所 真係玩尻啲空姐
坐窮人飛係咁架啦
間間都一樣咁垃圾
送條飛雞幫你含撚好冇
弱鳩智
其實個mon好on9
而家人人手機/ipad

飛起個mon,行app更好
呢個根本就係全世界社會縮影,頭等越來越豪華,經濟就越cut越細,貧富懸殊到痴左線
三間邊間好小小?
廉航都好坐過佢
都唔明cx除左登機近d之外仲有咩吸引
利伸: 無坐過red eye廉航。次次都正常時間
Ryan Air 就算位窄都係2-3個鐘既事
而家講緊因航係飛歐洲十幾個鐘都係咁窄喎
佢唔止係賺到盡
係賺多咗
價錢同質素更本唔成正比
仲要係差好遠個隻
不如坐廉航
你幾多年冇錯過
淨講 PEY 國泰輸十條街
virgin 張凳 once and never again
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞