[ 因航 ] 國泰加位賺到盡!波音機座位收窄 廁所長龍 空服呻派餐要3粒鐘

110 回覆
8 Like 53 Dislike
宜家空姐屌緊既係,加左咁多位但唔加人手wo
姐係你老闆加多左工作量但唔請多d人返來
係你你都屌啦
其實整直立式企位 一個木板裝晒安全帶 綁住個人
咁樣應該裝到仲多人
如果整成棺材迷你倉比人岩岩好放個人入去 人數向上發展仲正
好似以前集中營咁擺
如果得Ryan航空一早出左啦

話時話就算閪到好似Ryan 咁
只要平一樣大把窮撚搭

當啲客係黑奴就啱
CI BA EK
有得諗
轉機成個棺load去第部機搞掂
電視轉VR
送餐駁條管入
屎尿駁條管吸走
無咗長機對腳曲得耐靜脈曲張問題,空姐請少啲,人又裝多一倍,私穩又高咗
不嬲都寧願轉機
時間雖然長啲,但起碼有得落機行下
有年飛uk係火雞轉,搵班中間隔十幾個鐘嘅玩埋火雞
Ryanair 其實質素幾好 唔明有咩西
痴撚線...坐直飛San Francesco 去香港真係會死人
12 個鐘迫到冚家產
成班廉航窮撚冇坐過國泰話國泰唔好
有錢有能力既你咪upgrade做business 如果唔係既 econ其實間間都一撚樣
新航咪又係逼到仆街 最多係坡妹制服索啲好睇啲 長榮又係 除左台妹空姐 都一樣逼到想死
長途機自己仲坐過法航同荷航 服務舒適乜撚野又係一鳩樣 班法國中佬空少仲未必識英文
香港airline黎講 真心覺得CX算係咁 再算已經係港龍 HX 快運狗也不屌

不過算啦 因航係原罪
咪係 搭親都只係兩三個鐘 服務都算係咁
只要唔好自己柒俾位人罰錢
跟返香港standard Ryanair 應該日日上報咁
我呢邊轉機同國泰直航差唔多價 寧願上機訓到返香港都唔想轉
香港啲柒頭肯定日日比人罰錢啦
由其日本航線
Ryanair部份航班啲時間其實幾靚
咁不如順手cut淨2個咪夠囉
用盡又無錯
對於一間商業公司, 而唔係善堂, 賺到盡又真係天經地義架喎!

啱啊 咁撚窄你幫我座埋我個份
無限loop
蝕>加位cut 員工福利>服務差再跌再蝕>再加位再cut
就算333坐長途都坐到想死 坐過一次以後起碼坐premium
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞