入嚟擺低WWE鍾意嘅選手

356 回覆
14 Like 7 Dislike
咁佢血統係好嘅
但真係冇進步
mic skill 又冇
wrestle skill 都冇
以為自己goldberg咩
見到hbk 頭又光 眼又鬥雞真係唔出好過啦
xavier woods就正啦
smackdown 畀road dogg寫到好差
佢自己1999成日同fans罵戰
好多去到又坐冷板
nxt有表現上到主show就嚴重邊緣化
佢好慘
畀老麥嫌佢英文唔好而投閒置散
Stacy keibler
J 到我仆街
有張2700名LMS Tommaso Ciampa,個時一下Titan + 扯到上WM34+
啱啱RTG 去到Brock Lesner 一半就放棄咗
season 5 希望唔會reset,但唔該剷走啲低tier,完全無用
勁喎
我排10500呀 頂佢 啲友癲嘅
我果時goliath 喇 之後好難keep分
啲鬼成日喪屌lms
最慘係一冇大獎就得啲垃圾獎品

rtg我拎咗brock 但衝唔到619
一撞咗牆就冇心機打

巴打join咗咩隊?
Edge
當年無啦啦話條腰有事唔可以打,佢喊著Farewell...
上次LMS 好彩副deck 夠平衡,衝到分
我個時MyNBA2K18 Team 有幾個人一齊過咗檔WWE,我係owner 嚟
佢1000集smackdown有出
edge真係好型
lms 高tier又唔係著數 好惡搞
你哋隊而家咩tier?

tbg啲reward 好on9
ss18隊 派彩係 ss18-g / 2 g-wm34
我上次開2 g 1 wm34
今晚又有派彩 希望有隻好嘢嚟

mitb 有冇玩? 反而我有keep住儲分
On this day I see clearly
everything has come to life
隊以家G+ 希望班人快啲上到ss18
MITB 以家儲到3萬幾,要係下個tier 出個時儲夠分
你隊友active嗎?
我ss18 如果你哋active我可以join你地
team event 啲友唔打好難搞

過埋holloween應該準備新tier
active 但未到Grinding,你如果入嚟要踢人有啲衰仔
TRTG 我地半放棄,打到死都係垃圾卡,TRD TBG就正正常常咁
咁又唔好踢人
你隊咩名,我喺game sd pm畀你keep in touch
有需要先搵我入隊都得
我已經join過無數隊 浪人嚟

trtg 真係冇得玩
反而trd最好
我拎咗nakamura 好開心,我都打15塊shards

而家join果隊神神化化
啲owner好nikki cross feel
應該會跟佢哋玩多個trd
前選手得唔得
以前diva好鍾意AJ Lee
可惜aj lee 冇得喺evolution出現
佢真係好撚正
而家啲女都好正
becky lynch
alexa bliss
asuka
mandy rose
peyton royce

當然仲有重口味nia jax揀
隊名叫2K AllStar,icon 係Diego
隻game 啲PM 會自動delete,到時keep 住吹下水
pm咗
巴打有ss18 goldberg咁正
我而家最弱係women
得3隻wm34 pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞