入嚟擺低WWE鍾意嘅選手

356 回覆
14 Like 7 Dislike
打打下變自己打自己
應該懸空啦
raw今集最尾要瘋狂消音
條劇情線感覺上有d亂
Braun又同Drew反面 Shield內部又有分化
睇唔到會點發展落去
而家braun 同 brock 打title戰
drew應該會搞事

shield 呢段劇情應該離離合合啦
WWE有捧佢,只不過嗰陣佢唔滿意WWE唔同時捧佢條女,唔聽話之餘仲當面搞事,所以WWE無續約
憎佢還憎佢,硬捧還硬捧,始終觀眾都唔想見選手受傷、病嘅。
以家練緊2張Big Cass 等Pro,要係RD 前搞掂,應該上到SS18 RD deck
Batista boom
其實滿lv 用晒token都變金色
當然數值係差少少啦
我而家多咗嘅就咁full完就pro
有highest tier先練算
唔係玩到手軟
l like

Christ Benoit

Y2J

Donald trump la仲洗問
Brock 要打MMA,照理只可以比Braun strowman贏。
之後比drew 上位同Braun feud。

呢個post 有人話top stars 喺晒Raw,無錯。
但問題而家Raw完全無top heel ,Braun strowman heel 得黎觀眾又cheer佢,遲下仲要drew 同Braun feud 嘅話, ambrose 唔轉heel 真係唔多夠做。

Alias face turn 真係應眾要求,應該會轉同baron feud 。

Lashley今星期輸比Finn Barlor 又係低能booking 。
好不容易turn lashley heel ,又有件煩到仆街嘅經理人,好心比佢keep 住贏,做件monster heel 啦。而家咁快同Finn feud 嘅話,對Finn 對lashley 都無好處。
Chris Benoit 已變黑歷史
頭先無練就pro 咗,同練爆個張每個stat 差成萬,差啲RD 上唔到SS18
可唔可以cap嚟睇下個比較

反而wm34差距無咁大
無端端要lashley 輸真係1999
可能想玩大兜亂

kalisto 兩邊練爆
dean 得一張練爆嘅stats
你㩒入我profile 睇下
佢同 Latino Heat
哇 差咁遠
No more Roman Reigns
想開feud 比Finn 對 lashley 。
但太早,比lashley 屈多兩、三星期先,繼續輾多幾個mid carder 先好過啦
(一係就直接輾多兩星期Finn 等demon king 出黎)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞