入嚟擺低WWE鍾意嘅選手

356 回覆
14 Like 7 Dislike
Asuka
嗰陣成年幾不敗,點知WM輸比Charlotte ,仲要tap out咁輸,之後就變jobber 。。。

Charlotte 都已經贏過champ 上晒位,點解唔比Asuka turn heel 贏?之後打多幾round ,再Keep住heel 陣先?

Nakamura 又係,贏完RR,輸比AJ styles無問題,turn heel 亦係好事,但而家拎條US belt 之後好似未贏過。

18年RR 兩個贏家到而家變mid card
講起就嬲

而家當asuka係taka funaki咁用
輸比charlotte已經氣頂
之後竟然輸比camerlla 同james
人都去咗smackdown啦
畀asuka 拎champ都唔得?

nakamura 仲要輸比619
完約返njpw 仲好啦…
但佢好似好enjoy 佢嘅surfing life
真心唔明WWE搞乜,之前推佢成年幾無輸過,以為WM會贏champ 再build 個feud 打rouda ,點知去SD挑Charlotte ,仲要輸一場就完feud 。感覺似臨門一腳比人stop 個push 咁。

嗰場比佢贏再順手Heel turn 慢慢同Charlotte feud 陣,再比Charlotte 贏再WM Charlotte v rouda 都得啩?
一男子搞到asuka 咁啦

hhh好捧asuka架
不過佢半個老豆唔係咁諗

ronda啲劇情都唔掂啦
無晒以前ufc 時嘅風采

睇死charlotte又會喺evolution贏becky
Rouda有少少悶。。。
一開波個形象整到太屈,每一場都近乎輾壓對面。
對邊個都係差唔多由頭帶到尾再加個arm bar 就完(連Bliss 都係極速搞掂)

Asuka雖然成年半無輸過,但對親都係啲虾兵蟹將,我睇會覺得佢勁,但未受考驗(結果一對Charlotte 就輸,之後仲要輸比Carmella )

Rouda?
連bliss 呢類top heel 都輾過。感覺上除咗下年WM 嘅dream match 對Charlotte ,仲有邊個同佢打你會覺得有可能贏?
Evolution 對Nikki Bella ,睇死又會玩twin magic ,極多interference ,不過最後又係rouda 贏。

WWE最on9嘅地方係,90%或以上嘅比賽,face 輸基本上都係interference , on9。heel 除咗對擦數據用沙包,基本唔會有clean win 。
咁樣搞到啲heel 太過弱,除咗有個性外,已經無咗monster heel 嘅感覺。

睇下Alias , Miz , baron Coblin ,對上一次clean win 有無一年?
Neville 但佢走左
應該唔會啩?觀眾反應Becky 似face 多過Charlotte 係face 。

等Becky 贏多場,之後搵場last woman standing 或者有stipulation 嘅黎個double turn ,等Charlotte 贏返,再轉入去同rouda feud ,WM dream match Charlotte v rouda 。
喺日本復出咗
becky 做嘅嘢係heel嚟
當然觀眾中意becky多過charlotte啦

唔知今年survivor series 點玩
champ vs champ?
係嘅話似charlotte vs rouda rd.1
wm35似會係4 horsewomen 對戰啦?
great khali
UMAGA
boogeyman
hornswoggle
Torrie Wilson> Stacy
Btw Stacy好似同佐治古尼一齊
WM35 以而家傳聞睇,似shield 3個triple threat (又係RR headline WM)。睇怕brock v RR v Braun Strowman 都係RR贏。

女嗰面就Charlotte v rouda

Charlotte 對 rouda part 1 應該到WM先對啩?始終都係吹到dream match 嗰隻,嗰陣黎part 2 或者加人triple threat , 4 個互抽都係差少少(另外兩個點揀?)

另外有傳HBK復出?對AJ Styles ?定對UT part 3?

P.s.
唔知點解,個人真係唔鍾意Charlotte ,明明樣唔差,身型又ok,技術都係好,仲要名人之後喎。可能因為佢face得黎,正氣得太過份啩
tbg 派咗彩又係冇ss18
不過pro咗隻goliath ambrose
正氣太盡咪變馬浚偉
而且charlotte對假波爆過
私生活又唔係咩好梗係惹人反感

睇死老麥又硬推大rr去wm main event

老實講charlotte 對rouda 要打mma先吸引我
打摔角寧願睇返asuka
本來asuka vs rouda 係好matchup
完美啲再由rouda破金身好似正啲…

之於hbk就真係唔知打唔打得返五成
睇佢最近出嚟啲動作都好硬呢
對aj 驚佢跟唔切
對ut 就又慢慢妹
RR 白血病復發唔再打到wwe
段speech講得好動容
加油joe
魔蠍史汀
依家spare同superman punch都可以做終結技
我個goliath TBG 都派彩,第3次出big cass 比我 連埋之前RTG 個張有2張pro
今次TRTG 成隊放棄咗
請珍惜RR
真係可惜, 一個有星味, 有技術, 只不過唔肯谷到變肋肉人就唔捧佢
兩張goliath big cass?
今次trtg 真係唔吸引
dean ambrose轉反
唔知今日贏個條Tag Team Champion會點呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞