數碼暴龍玩具討論區#10 1001又唔開po

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
呢隻bandai架
睇個投票特登分隻龍王劍from出嚟
但係平時又揸住把龍王劍咁鳩矛盾
但披風唔係毛皮既
隻奧米加正廠有出過喎童夢撚今次點護航?
正版omg有兩隻係屋企,出過果隻咪唔買囉傻西
扮睇唔到扮睇唔到
普通奧米加真心無打算買,太多
條傻仔講到童夢一出就非買不可咁

明明個個都淨係買無alternative果啲
真紅蓮落咗訂
冇訂到奥米加
又點撚樣?
呢個真,本身bandai有出又正常價就唔買了
唯一一隻有訂而bandai有出應該得阿爾法,但bandai少好多配件而且又炒到成千銀
我alpha都無訂
Alpha本身好鍾意,由以前最初出嗰個雷燈暴龍機同初代嗰隻數碼暴龍卡已經覺得佢超型,後尾出shf嗰陣覺得佢好似好貴所以無訂
有咩好護航
真心唔明點解要花咁多無謂時間追擊
利申冇諗住買
條死煩膠靜咗一排以為佢煩完,點知又衝出黎嘈過,佢厭唔厭既啫?

駛唔駛又要同你跪低道歉呀?
完全唔明點解咁多人投奧米加
係咪全部冇買d-art
其實D ART果隻都係一般姐, SHF果隻件斗篷又柒, 模型果隻又係ON9

三隻加埋都柒柒地, 同十幾年前既D-REAL 分別不大
傑斯同金剛武神又係,童夢出NXEDGE size,我個人覺得完全無晒嗰種霸氣
好開心見到開到10

仲有咁多數碼暴龍同好
Btw如果再出其實好想bandai出d art既金甲

因為金甲雖然廢,但其實造型幾靚同埋出既商品唔多。
真紅同墜天之前果兩隻都勉強叫還左我心願,pose唔夠靚遺憾。
兩大空間殺手 買唔起
買左,擺係盒到冇擺出黎,驚整爛對翼
帶番屋企果日比老母小到上天花板

有無師兄岩?想回血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞