數碼暴龍玩具討論區#10 1001又唔開po

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
其實唔係平 只係其他越做越貴
呢家買親閒閒地都過萬yen

6500日元唔算貴wow
大家會唔會買??
見佢咁平驚佢質素嘛嘛
其實唔係平 只係其他越做越貴
呢家買親閒閒地都過萬yen

咁figure係咁嘅價
幾型仔 又有特 又唔太貴
買買買
賊船已經出左價528
紅蓮一定要入2隻 擺左右
之後真紅擺中間
佢地load 唔到咩叫版權
肉撚酸
入去咪唔肉酸

數碼暴龍正貨討論#1, 通翻賣貨者, 三刀六洞, 五雷轟頂

http://lih.kg/bJqqQS
你同蝗有乜分別
無人趕你地走呀,係你個好盟友話要開個正版post架,跟住自己又唔開,咁人地好心幫佢開,開咗啦,個post名亦都係佢想要嘅名,但係佢依家又話點都要踩番入黎嘈,做乜撚野啫
好撚煩呀 再講都無人會理架啦 係要係度嘈正版翻版
高質就自然有人買架啦 你睇下寵物小精靈 hottoys sony 電腦軟件硬件 果啲假得黎高質就自然有人討論架啦 無版權又咪係照樣出
大家照樣和和諧諧 唔順眼咪唔好睇 係要去挑人機 顯得自己高尚啲咩 玩具一隻黎咋 過眼雲煙黎姐 講到人地盤生意有自己份咁
死油頭毒撚
豬一樣的隊友
下個post可以改名數碼暴龍老翻討論及同好賣物post

話比你哋聽
依個post一日唔係叫依個名我都仲係會踩入嚟
一係你自己走去傾老翻就自己傾到夠
講正版嘅post就應該講正版
見到翻版撚我一定會屌
講完

推俾盲撚睇
好撚煩呀 再講都無人會理架啦 係要係度嘈正版翻版
高質就自然有人買架啦 你睇下寵物小精靈 hottoys sony 電腦軟件硬件 果啲假得黎高質就自然有人討論架啦 無版權又咪係照樣出
大家照樣和和諧諧 唔順眼咪唔好睇 係要去挑人機 顯得自己高尚啲咩 玩具一隻黎咋 過眼雲煙黎姐 講到人地盤生意有自己份咁

中國和唔和諧
下個post可以改名數碼暴龍老翻討論及同好賣物post

話比你哋聽
依個post一日唔係叫依個名我都仲係會踩入嚟
一係你自己走去傾老翻就自己傾到夠
見到翻版撚我一定會屌
講完

推俾盲撚睇

首先依個post正名老翻討論及同好賣物post先可以分做兩個post
依個post一日叫數碼暴龍玩具討論我都仲係會踩入嚟
一係你自己出去傾老翻就自己傾到夠
見到翻版撚我一定會屌
講完
加油
呢度無人話過淨係可以傾翻版喎
呢度想傾任何關於數碼暴龍嘅玩具都可以架喎

你都係返番你個正義聯盟POST度傾啦
咪成個怨婦咁啦
一時又話要開個正版POST,一時又要監埋其他人跟你嗰套,你都好專制啫

我諗呢度應該會愈黎愈少人覆你架啦,你都係煩少陣啦
係你班傻佬先會贏佢,一係block柒佢乜都睇唔到一了百了,一係就照由佢講歪理繼續嘈但唔應佢,就係咁簡單
一個廣告佬都可以搞咁多野
係你班傻佬先會應佢,一係block柒佢乜都睇唔到一了百了,一係就照由佢講歪理繼續嘈但唔應佢,就係咁簡單
呢隻係咩系列?shf?
數碼暴龍冇立場討論, 正翻可入
https://lih.kg/877136
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞