數碼暴龍玩具討論區#10 1001又唔開po

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
我間中都有推下post
怒推,推得太慢啦
你死啦,佢等陣搬返個唔知絕跡咗未嘅GK件出黎㗎啦
正wow 好多好野
我都想入曬 3套
拿我唔係鳩屌架 推左一頁都係嘈交

好同意上面有巴打話已經係冷門野 都仲要日嘈夜嘈

不如分享多啲news/商品好過啦

想知邊忽冷門
扮訓既人係叫唔醒
拿我唔係鳩屌架 推左一頁都係嘈交

好同意上面有巴打話已經係冷門野 都仲要日嘈夜嘈

不如分享多啲news/商品好過啦

想知邊忽冷門
睇你點定義/同咩去比
萬年食老本 新作唔受歡迎 而家啲細路唔會睇
根本都係靠8-90後童年回憶續命

新商品=不停翻炒舊作嘅野
Bandai自己嘅野都出兩野就斷line

同高達,pokemon,龍珠 呢啲出極都有 新作受歡迎
開咩商品line都大賣 來比唔算冷門

當然你可以話我要求太高 同啲大佬比
但我就係覺得呢個系列有potential好似上面幾個系列咁好
係bandai自己搞柒

當年tri 聲勢浩大就知唔係冷門
bandai出得柒又會變咗冷門?
你話appmon真係唔關事就話啫
龍珠超又柒唔柒,收視低迷添呀
gundam build都大把人唔中意
根本有嘢出就大把人睇大把人買
連大陸老翻都有你班人全力撐場
邊忽冷門呀
keroro依啲知名ip都唔會叫冷門啦
頂多都叫過氣啫
冷門同過氣都唔識分
當年tri 聲勢浩大就知唔係冷門
bandai出得柒又會變咗冷門?
你話appmon真係唔關事就話啫
龍珠超又柒唔柒,收視低迷添呀
gundam build都大把人唔中意
根本有嘢出就大把人睇大把人買
連大陸老翻都有你班人全力撐場
邊忽冷門呀
keroro依啲知名ip都唔會叫冷門啦
頂多都叫過氣啫
冷門同過氣都唔識分

數碼暴龍正貨討論#1, 通翻賣貨者, 三刀六洞, 五雷轟頂

http://lih.kg/bJqqQS

不斷有新game新app出
不斷有新玩具新商品出
咁都算冷門真係冇說話好講

龍珠GT之後完全冇電視動畫唔通又冷門咩
龍珠有超,數碼暴龍一樣有tri
兩套一樣係駁返去正統路線

你唔撚中意套嘢就冷門係咩邏輯
有新野出 就叫熱門

睇市場反應同產品銷量就知 冷定熱啦
痴撚線 幾個月無入過呢個post, 到而家仲嘈緊正版翻版
你不願而對現實
我鐘意 但事實係冷
不斷有新game新app出
不斷有新玩具新商品出
咁都算冷門真係冇說話好講

龍珠GT之後完全冇電視動畫唔通又冷門咩
龍珠有超,數碼暴龍一樣有tri
兩套一樣係駁返去正統路線

你唔撚中意套嘢就冷門係咩邏輯
有新野出 就叫熱門

睇市場反應同產品銷量就知 冷定熱啦

冇水食既話咁斷line未
新血問題,龍珠超都睇唔到有幾多新血
熱門ip瘋狂出新嘢點會算冷門,搞撚緊笑?

定係要有套你啱心水嘅新作先叫熱門
明明係講緊果樣[商品]係冷門

你就搬龍門話人地指個[ip]冷門

仲係到發哂顛

做咩姐你
你來自未來都講下有咩新產品啦
嘈正翻都叫合理,而家竟然嘈熱冷門

做乜鳩? 而家啲人咁撚得閒架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞