玩具鄭一件不漏放售7伙豪宅 名鑄劈價千萬

179 回覆
54 Like 4 Dislike
最近買咗自住樓 又唔想用老豆老母名買多間
買多間放租又煩 寧願得閒去多幾次旅行好過
自住樓就咪賣

但唔好諗住跌市盲ALL IN入場

樓市今次轉勢會係大趺浪
即係唔睇好之後既樓市?
有錢唔賺?有錢賺都嫌煩?
大把租租求你租比佢地啦 點會煩呀
“底夠厚就唔會太介懷樓爆”,
同“有自住需要+負擔到就去買樓”
好似係兩個無衝突嘅層次。

果然係人材, 經常有創新性諗法,
聯儲局真係要搵你幫幫手,研究下點樣連加12次0.25厘。 我會係受惠者。
咁咪乖囉
孺子可教也
無計啦 樓市轉哂向 你地想橕都橕唔到
下次睇野呢 就睇得全面D 睇遠D
唔好人地叫口號 GoGoGo 就跟住叫 咁樣只係一隻跟尾狗
好啦 我原諒你之後鬧我啦
你蠢 你都唔想既 🤗
好似你咁一成不變就死啦
成日諗住之前15年都升 之後樓都會繼續升
如果上個月聽左你講買左d垃圾樓 3年後真係唔知要劈幾多先放到出去啦
我出道左 一個月炸喎
我係低智業主個班之前日日牙斬斬個班而家實深潛
仲出黎比人狙擊做乜鳩
前個班又唔撚答人縮表點解仲會gogogo
淨係話加息影響唔大呀,我大把錢每月比多幾k輕鬆
好多潛左啦
我反而欣賞呢班有勇氣繼續出黎橕
雖然多數都無乜Point 剩係人身攻擊
係咪content farm啲嘢
我聽個版本係司機
咪廢up啦
我上個月睇2件 市價盤
到今日都仲喺度
扮咩一個月呀 都好多個月啦
咁啦 你講啦 年尾CCL 跌幾多呀?
係呀,實係市道唔好 個個業主驚到網都唔上 新聞都唔敢睇啦

點似你有公屋住咁爽,仲要睇住自己樓就跌都唔賣
有用腦都知道
佢唔會得呢二億資產
轉貨又話你知咩
專家食屎

仲有排升
You’re at the ground zero tho
訓左冇睇,今日CCL大跌幾多呀
未反映姐 CCL滯後
好快大跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞