鑽石王牌II 133打後集中討論

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
自己覺得打市大三果陣最正

完全係五味陳雜,feel到小天使既憤怒(對降谷唔知做乜鳩崩左+點解降谷咁都未比人換落黎)

然後自己既爭氣,其他人既震驚

仲記得果場澤村好神奇打出安打
咁就咪撚屌我啦
叫下都唔比

川上咁既性格點比1號
邊有屌過你
有料既
2年級果陣應該上到位
想問大家係邊到睇鑽石?
淨係識漫畫人,但最新員係去到114
除咗王牌number 之外無其他野可以寫啦,所以我先咁睇重澤村今年做唔做到王牌
生肉加情報

畢竟相對而言運動漫文字唔係話太必須
佢堅強既內心 可以帶動隊伍 先係ace
澤村可以帶動學弟 降谷唔得

不過我都估今年都係同降谷輪換
3年級先真正擔正
元祖腦魔先係最正
3年級先做係無意義,成宮都畢業啦。
一年級都算數
三年級又唔知畫唔畫到,畫到又要357年,直係撚有人等到咁耐咩

老實講,我唔介意贏唔到甲子園冠軍,但我好撚介意澤村做唔到王牌

由1年級開始講輸俾成宮
如果講到御幸畢業都報唔到仇,我真係屌佢老母 完全冇意義
御幸畢業、真田畢業,當年既好隊友同面對既強敵手幾乎得番轟未畢業
大家點睇奧村同由井?

明明前期由井講到係神童,依家覺悟同接波都廢過奧村
其實我覺得係御幸太勁
奧村一開始都接唔到澤村啲波
不過打擊能力由井勁啲
淨係拎兩者比較算啦,御幸地位天賦同本身實力都高幾班

我覺得單純兩者覺悟唔同,奧村係對捕手既堅持同追求,由井係對正選既追求
同埋我覺得澤村可以帶動到奧村
降谷乜都冇做淨係顧自己
令由井同奧村表現分別開始大
出新一集了
終於有更新 好似等左好多星期咁
佢2個球速138同148 已經好勁
降谷直頭屈機添
降谷失投少陣已經當幫忙
佢讓件1號出黎已經夠
我覺得澤村春季決賽打藥師已經好勁,去到二年級仲鑽研埋多重變化既NUMBERS,而家球速仲去到138KM/H都係差降谷小小,想像唔到到時夏季澤村可以點樣大放異彩
相反降谷除左提高球速之外好似冇咩進步
打藥師簡直係經典 三振轟熱血到
降谷條碌柒控球冇進步過咁濟
都係做後備料
降谷失投少陣已經當幫忙
佢讓件1號出黎已經夠
我覺得澤村春季決賽打藥師已經好勁,去到二年級仲鑽研埋多重變化既NUMBERS,而家球速仲去到138KM/H都係差降谷小小,想像唔到到時夏季澤村可以點樣大放異彩
相反降谷除左提高球速之外好似冇咩進步
打藥師簡直係經典 三振轟熱血到
降谷條碌柒控球冇進步過咁濟
都係做後備料

老實講,如果降谷改善好控球,練多幾種變化球其實佢根本毫無死角
不過呢樣野留返三年級再慢慢玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞