鑽石王牌II 133打後集中討論

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
要等到下年冇御幸呢個主角先贏?
一年級暫時睇只係補到3個位,二年級就有個高津,其他無咩印象
贏稻實就應該今年,係睇作者點寫本鄉正宗果隊
個二壘呢 剩係做代跑
春市咪二壘手
拓馬都肯定係頂倉持個位,轉守備位置教練有做開
一年之內贏哂春夏甲同神宮大賽,呢隊野都痴撚線
但係好似係勉強贏成宮,靠投手陣拖死佢?
青道有澤村同降谷,點差都有個川上保底,問題始終係打線廢
夏甲個次成宮出哂15局咁勁? (唔記得係14定15)
印像中稻實就點都得成宮一個王牌,巨摩除左本鄉仲有人有實力繼投去頂住稻實條打線咩
當年仲有個叫井口嘅三年級投手
如果咁比較的話,成宮應該比本鄉勁
即刻追返第一章睇下個井口咩料先
冇見過佢落場,當年第9局上半,好多人都認為如果青道喺稻實手上再拎多一分就可以逼到稻實換井口上場,不過可惜最尾都攻唔落多一分。
唉,比卡爾羅斯偷雞追平個下真係好撚心慘,之後更加慘不忍賭
Anyway,我記得稻實仲有個投手好樣衰,即係果個井口唔係佢黎?

呢個井口
即刻追返第一章睇下個井口咩料先
冇見過佢落場,當年第9局上半,好多人都認為如果青道喺稻實手上再拎多一分就可以逼到稻實換井口上場,不過可惜最尾都攻唔落多一分。
唉,比卡爾羅斯偷雞追平個下真係好撚心,之後更加慘不忍賭
Anyway,我記得稻實仲有個投手好樣衰,即係果個井口唔係佢黎?

呢個井口

原來真係佢,畫到咁樣衰又冇出佢露兩手
睇黎今年除左睇成宮仲可以睇埋個一年級新仔投手
SOR9,本身草犒完又錯手禁左回覆
冇所謂啦,好小事啫
稻實今年仲有個一年級投手
好高果個唔記得叫咩名,佢幾有潛力
每套棒球漫畫都係咁
呢條友個樣下下笑笑口胸有成竹咁既款,實力一定唔小野
好似叫赤松晉二
球速已經係130後半,澤村
今年絕殺返稻實
呢個稻實下屆王牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞