網民熱話:偷拍hehe親暱照 惹網民激辯

138 回覆
335 Like 114 Dislike
睇咗做hebe

其實依d野好睇樣
我本身唔係腐女,2次元BL野覺得嘔心
但有日行希慎見到兩個又高又瘦又靚仔既gay couple拖手攬住
個下簡直覺得靚到成幅畫咁
所以呢 都係你的樣子如何。

好似呢段gay佬kiss片

https://www.youtube.com/watch?v=EoUxWd0NhSk

因為兩位都係普通樣
應該好多人覺得嘔心

如果係兩個靚仔kiss
個感覺差好遠

的確會爭好遠
不過始終唔係腐女,j 唔起依d gif

利申腐女
btw我覺得呢個世界heshe hehe sheshe都好都係你的樣子如何架啦
唔通你喺街見到對大肥佬大肥婆攬埋一舊又會好開胃咩
真心, 一D問題都冇
話會影響下一代果D係你地家教既問題
不過提一提果D人, 新一代既GAY只會愈黎愈多, 歧視人第時報係自己個仔身上

唔係愈來愈多gay
只係而家多左方法識返gay
同埋一定要傳宗接代呢個諗法都慢慢fade out
所以愈來愈多人唔再隱瞞然後迫住搵條女結婚

最後果句唔明

佢意思係實際gay既人數比例冇變
只係越黎越多人唔再隱瞞自己係gay,唔再選擇求其搵條女結婚迫/扮自己直
家陣人地搞gay係les得罪你咩,人地搞gay你又唔會少忽肉,呢啲係人地既選擇你理得人地中意人獸交定點姐 ?人地gay/les就叫人死全家,但其實人地咩罪都冇犯,又唔見你叫個啲殺人放火死全家?同埋個張相我覺得可以接受到囉正係拖手又唔係激吻
連登係社會清泉
好撚多道德撚
你要自由搞gay但唔比人地反感
以後隨街露械露西啦,人人都有怕咩啫,反咩感啫
如果我有生仔我都會好撚憎人搞基,不過我決定咗唔生,咁就是撚但啦話鳩知佢喺地鐵玩屎忽,盡量玩多d 添呀,咁撚壯觀
暫時大約有4分3人接受,4分1人不接受
你要自由搞gay但唔比人地反感
以後隨街露械露西啦,人人都有怕咩啫,反咩感啫

原來情侶攬攬錫錫都叫公眾地方行為不檢

哪怕係男女
恐怖咪恐怖
客觀形容姐
拍男女親暱就冇人屌
拍男男就俾人公審
Hehe萬歲萬歲萬萬歲
男女男男女女一齊關其他人撚事咩
不過覺得兩個男咀會有好大陣男人除
現實見過
其實無咩野姐
眼光放闊啲啦
真心, 一D問題都冇
不過提一提果D人, 新一代既GAY只會愈黎愈多, 歧視人第時報係自己個仔身上

唔會影響下一代 但係會愈黎愈多gay, Goodest logic

我唔反對同性戀,但反對同性伴侶領養就係因為咁

明明就會影響下一代
真心, 一D問題都冇

唔會影響下一代 但係會愈黎愈多gay, Goodest logic

明明就會影響下一代

goodest logic
而家既小骨友明明冇人教過佢搞基
咁佢地又點解會搞?
真心, 一D問題都冇

明明就會影響下一代

goodest logic
而家既小朋友明明冇人教過佢搞基
咁佢地又點解會搞?
見個個回post都屌人話要接受人gay
會唔會係d同性戀/支持者太脆弱
鍾意小題大做?

講真大把人會將唔順眼就放上網
肥婆x瘦仔比人話嘔心
靚女x肥仔又比人話係雞
又會笑鳩d mk毒撚
欣宜都日日有post屌鳩佢減肥
點解放同性戀就比你地屌返轉頭
唔係話放個個冇錯
但會唔會係你地自己冇自信覺得人歧視你
見個個回post都屌人話要接受人gay
會唔會係d同性戀/支持者太脆弱
鍾意小題大做?

講真大把人會將唔順眼就放上網
肥婆x瘦仔比人話嘔心
靚女x肥仔又比人話係雞
又會笑鳩d mk毒撚
欣宜都日日有post屌鳩佢減肥
點解放同性戀就比你地屌返轉頭
唔係話放個個冇錯
但會唔會係你地自己冇自信覺得人歧視你

後面堆例子冇人支持先冇人屌返轉頭啫
好撚嘔心

如果係兩個靚仔kiss
個感覺差好遠

個畫面好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞