網民熱話:偷拍hehe親暱照 惹網民激辯

138 回覆
335 Like 114 Dislike

測試

有冇人睇完呢張圖好不安?

SEED

測試

腐女
btw果D成日覺得遇到GAY就會搞自己係唔係有妄想被害
以為自己好靚仔咩
腐女表示

有次係朗豪坊見到一對hehe係度錫
我真係反晒胃個隻想嘔
個下我係勁驚

測試

仆街
認真好不安
我都唔知點解

測試

仆街
認真好不安
我都唔知點解

有興趣想知自己點解會驚可以睇下呢下篇

http://opinion.udn.com/opinion/story/7492/2134559

同性戀的存在的確會對某些異性戀男性構成衝擊,尤其是對固守男女刻板角色的異性戀男性更是如此。因為在傳統的、刻板的異性戀男性世界中,男性是智力、權力、體力、財力等資源方面的唯一主導與分配者。女性再怎麽經濟獨立或受過良好的高等教育,都只是需要受男性保護的對象。而這樣的角色是不能被質疑、挑戰與弱化的。然而男同性戀的存在會使的某些異性戀男性不知道如何面對,因為異性戀男性之間除了工作上的競爭,就是追求女性上的競爭。但是男異性戀並不知道男同性戀究竟會不會「受到自己的吸引」或「試圖吸引自己」。因為傳統異性戀男性的世界只有雌雄兩性,沒有其他可能的存在,而且不知如何看待性別氣質(gender)與生理性別(sex)的差異與各種組合所造就的多樣化面貌。

但與生俱來的恐懼,也存在於異性戀男女之間。有些身材嬌小的女性恐懼身材壯碩高大,肌肉發達的男性。因為這種看似優勢的男性(alpha male)對某些女性來說代表的不必然是性感與強壯,而是侵略性(aggression)與粗魯。精明能幹的女性對某些男性來說並不必然意味著「可共同分攤家務與人生的好夥伴」,而是一個「無法掌控,哪天可能會騎在我頭上的女權份子」。
扯左

測試

開始懷疑呢度機同飛機係1比1
我同我條仔日日都喺巴士十指緊扣挨住佢膊頭訓啦有幾出奇
我覺得好幸福,佢地真係好勇敢!我欣賞佢地既勇氣!
死gay佬les死撚曬佢啦屌 好撚噁心 你老豆老母肯定後悔生你地d仆街出黎

測試

恐恐同 覺得嘔心係發自內心
就好似人地覺得榴槤難食
你就迫人認同榴槤好食一樣
自己諗下合唔合理
死gay佬les死撚曬佢啦屌 好撚噁心 你老豆老母肯定後悔生你地d仆街出黎

唔抵得呀
你試過有人錫你定期送禮物氹你又體貼照顧你未?
好多直男都未有咁好待遇做港女奴隸咋

測試

我覺得有人反感嘔心絕對唔出奇
但而家有人影低呢張相話恐怖放上一個咁知名嘅平台
情況同影人坐批鬥座一樣
你私底下覺得嘔心當然冇問題
其實依d野好睇樣
我本身唔係腐女,2次元BL野覺得嘔心
但有日行希慎見到兩個又高又瘦又靚仔既gay couple拖手攬住
個下簡直覺得靚到成幅畫咁
所以呢 都係你的樣子如何。

好似呢段gay佬kiss片

https://www.youtube.com/watch?v=EoUxWd0NhSk

因為兩位都係普通樣
應該好多人覺得嘔心

如果係兩個靚仔kiss
個感覺差好遠

好慘 拖下手仔都比人話恐怖
連登咁多死Gay佬
香港呢方便真係好撚保守

人地拍下拖都唔比

利申:支持男男 反對女女
男男的拍拖有咩問題
唔似D港女要求佢先屌得
唔駛估估下怕做錯D咩令對方覺得唔愛你
相同性別唔會好似男女咁講明男人一定要點,女人又要點
唔會阻止你打機同買模型
可以一齊睇動漫無港女話你低B
唔會嫌你無上進心逼你做D唔鐘意既事
兩個男的搵錢能力比一男一女高,而且又唔會有仔生,兩個人搵兩個人洗,生活過得好D
過時過節送禮簡單好多,不外乎音響,相機,模型,玩具,遊戲,仲可以一齊用
食野唔駛畀港女嫌cheap,因為大家都係男人知搵錢辛苦,簡單車仔麵都可以開開心心
唔會計較邊個付出多D,邊個愛對方多D
買衫果時會好順手買埋畀另一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞