有無人用開shipbao?

109 回覆
4 Like 15 Dislike
其實一d都唔平
唔求快 只求公道做生意唔取巧同埋有交帶

朋友介紹用過一次正常先繼續用
我之前都好似樓上d人咁諗 自己用過無事就無為意 結果原來上過報 fb又有苦主大聯盟
邊間平呀咁
快d介紹
如果要效率高有service 可以試buy&ship. 但貴d
用Shipbao 唔好預送貴價野/心頭好
其實buy&ship同shipbao一樣價
我多數美國買野,自提係18同22 的分別
幫襯過shipbao好多次
都冇咩問題
邊間平過18
日本shipbao又$22 buyandship又$22
借問聲邊度平左

同埋有咩事電話打唔通 meassenger 5日唔覆 app又無回音
你覺得呢個代價係平的 咁祝你好運
前幾頁先有人屌buy&ship
公道啲講間間都會有苦主
尤其prime day, thanksgiving, cyber monday, black friday呢啲旺季
根本間間都做唔切
到淡季又會快返

唔洗祝喇
我用左幾年冇咩特別

都係嗰句,你搵到好過佢咪轉囉
大家都係咁
佢平 係禁ga la
間間都係無事就好地地
一有事要跟咪又係拖住先要晒時間慢慢搞

佢而家話新用果間好, 到有事或者送失左咪又係要慢慢跟, 根本間間都無咩分別
發往XX自提點(只可安排預付取件)的途中
you are damn right
如果你覺得電話打唔通messeger又5日都唔覆係好合理ge
咁都無咩好討論 多謝你提醒
只要自己無事
就咩都話係咁ga la

自己打得通電話人地打唔通 就屈人要求秒覆

係ar 我係個別例子 類似的事係無可能發生係你地身上ga
所以唔好再講間公司有問題 唔鍾意就轉過第二間la
似怨婦
唔係幫Shipbao, 我覺得呢D野真係case by case, 有機會有時佢地好忙或者有好多msg, 直頭無視左你個msg 都未定

上年Shipbao仲有Whatsapp既時候, 我試過有件件係明明已經送到德國倉但一直都係寫未到倉, 果時whatsapp佢係隔日覆我同update

之後有試過一次係咁, 美國倉黎, 呢次就whatsapp唔應不過就無幾耐update做已到倉
呢間野用過一次,就出事,速遞話送咗,佢哋話冇,口同鼻拗。係whatsapp溝通,一兩日先覆,最後覆都唔覆。
好彩件野百零蚊,我都費事追,當跌咗,永遠blacklist
申請咗冇用過
好想知點樣可以取消佢再send email比我
完全搵唔到點樣unsubscribe
trash box
你覺得係咪間間都係咁/其他人用都無問題

佢最後唔覆你 係咪你強求人地秒回你咋

佢美國每磅平幾蚊 日本就同價 唔見左件貨係咪可以接受

之前新聞報過會block左個客以後都唔洗旨意搵到佢
用過4間,只試過呢間有問題
whatsapp唔回就唔回架啦,點強求?
唔見貨都可以接受?
係 4至5日

個網寫埋話 如果邊日入倉 要最快要幾多幾多日先上機 好多都係要4日5日先上機 垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞