有無人用開shipbao?

109 回覆
4 Like 15 Dislike
慢都唔緊要 最緊要唔好dup爛野
唔係慢唔慢嘅問題
明明到左,等左幾日都未顯示到倉
驚‘寄失嘛
btw , 淨係用過佢收澳洲件,仲有邊間澳洲集運好用?
我真係唔係貪果幾蚊
見之前有post話唔好用b&s先用呢間
我知錯了
用開 懶得轉 但一般般
有無試過離到幫你拆左盒/漏左野
有朋友試過唔見野 搞完一輪話賠 一個月後又搵到出黎
我就試過tracking 派左件 成星期無update
追cs 話跟話跟 轉頭無啦啦話到香港
facebook一serach shipbao出左shipbao苦主大聯盟
佢個hotline
Same,prime day買嘅嘢集已運,明天到手
試過佢話唔見左我件嘢
要我等一個月先進入退款程序
其間我問左佢幾次搵唔搵得返
佢都係覆我要我等
咁好啦等左一個月
我問佢係咪退款啦?
佢又話搵得返

谷鳩氣
以後唔撚用
我對上一次買 17日先到香港
但Amazon買咗 第二日已經到咗美國倉
到咗香港倉 仲要3日先到我自提箱
Buy and ship我立刻屌你老母
垃圾
啲件應該照去緊 但係佢個網更新得好慢
通常覺得有問題就fb message佢 通常都會覆你幫你update番
果件係咩離
如果成件貨唔見左真係好恐怖
隨時食左你件貨都係口同鼻拗
message三日先覆機
我直頭要同佢打官司,扑佢個雞我件貨幾千蚊最後賠得幾舊,我上法庭既假錢夠我買多舊我都要同佢打就係要佢認錯,頂佢原來9賠就可以唔洗打,法律面前真係窮人含忍
好似頂帽黎咋嘛
唔值咩錢

唔見左直情吹佢唔漲啦
詳情
用過十幾次寄去德拉華州倉都冇問題,簽收咗之後最遲第二日變入倉,抵港時間都俾佢個預計時間快
佢叫人用messenger但msg完5日都唔覆句
佢啲status都唔知堅定流 好難捉摸
BTW用開佢
你平時運D咩多
除左慢未試過有上面講嘅問題

btw如果唔係屋企附近有自取點都唔會再繼續用
個電話打成粒鐘先打得通
有咩follow up淨係識叫你facebook inbox
但係仲衰過同空氣講野
空氣都有少少回音ar

無事尤自可 出事就叫天不應叫地不聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞