有無人用開shipbao?

109 回覆
4 Like 15 Dislike
你覺得我messenger等左5日 會無試過用app搵佢
頂唔順尋日買野轉用另一間 messenger有問題搵佢 1個鐘就覆左
祝你下次件貨石沉大海無回音
分明la
可能好似上面巴打咁講 唔見左

慢還慢 清楚列明d時間 一買一賣公平交易
但係佢取巧淨係話入/出倉幾多日到香港 件貨到左就一個星期都唔入倉
條文上無錯架 但一個星期完全消失左合唔合理
一日唔入倉 你都奈佢唔何 隨時可能佢當無收過件貨都可以夾硬離

最大問題係一直唔覆機
做人都覆一覆la 何況打開門口做生意
我用過3,4次
本身都SHOW好耐話未入倉,
後來我DEL咗佢再揀已入倉再貼過個WAYBILL NO,
之後就變咗已出倉
幾次都係咁

之後就一星期內收到
呢句真,
依家間間追貨追到仆街又冇人應機,
SHIPBAO又平, 又唔會呃錢,
之前用過垃圾DOU4LA, 運咗我個幾兩個月
仲要唔應機, 我差啲就走去INBOX個老細
一打去就CUT我線,
我仲要已經用咗佢入貨買嘢成年咁耐,
一星期都去兩三次,
之後拎完份件就一次都冇撚再用過佢
自提箱其實都係到左倉再畀返相關carrier, 如果個自提箱多人用就要等到有位先擺得入去, 快唔快已經唔係buy and ship可以控制, 要快就去葵芳/荔枝角拎, 到香港之後第2日一定有, 要揀自提箱千祁唔好揀商場入面o個d, 如果屋苑裡面有就揀返樓下, 快好多

buyandship美日應該都係最快, 佢應該本身係forwarder, 所以d期好準, 不過d磅數好詭異, 成日都係磅到o岩岩齊頭, 都唔知有冇咁o岩
唔關事 係佢飛機 45日先得一架
仲要唔知係咪到咗香港第二日先同我講到咗
比我搞轉運
shipbao就算打到電話去都係咩都唔知
下下都話要問返外國果邊
check話d倉的地址 好似唔係佢自己
咩係waybill no
用開 但冇問題喎
姐係TRACKING NO, 叫慣咗
祝你好運
你想講4-5日? 咁應該係英國/台灣, miss左佢出貨日就要等成個星期, 但o係呢兩個地方買野你都唔係好多轉運可以選擇, shipbao只會更慘(我部kindle primeday買完仲飛緊o黎香港, 仲有幾日先到)
呢間我經常用,試過一次屯門自提點攞嘢,唔知做乜痴埋咗一盒好細嘅嘢俾我,我無留意,落到樓下至見到,嚇到我即刻拎返上去俾佢。

同埋有一次買隻 g shock ,我原本以為一磅以內,但佢地秤到1.1磅…
人地有電話又唔打,毒到用messenger 又要人秒覆先叫唔慢
讀寫障礙
電話打極都無人聽
5日唔覆話要人秒覆先唔叫慢
係ar你好好彩ar無出過事 祝你好運
想快就唔好用呢間, 呢間得個平字
最大問題係 d 流程寫到一 pet 屎咁,
到底佢做緊乜我都唔知。

慢就慢 d 價錢都唔算貴,通常唔急就求9其繼續用。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞