南亞人除咗拎嚟試藥外,仲有乜用?

171 回覆
244 Like 15 Dislike
支那 南亞 印度
全部死撚哂 依個世界幾美好

仲有中東班垃圾中嘅垃圾

但世界上既厭惡性工作, 都係全靠呢班人做

套用番啲名詞變支那,就覺得完全唔合理,咩撚嘢好人壞人,冇咁多時間分你係好人定壞人,總之人以種分 物以類聚

無錯,聲譽呢家野,破壞好容易,建立起黎就好困難
而家成街D蝻 成日用D色迷迷既眼神望住D女人
我敢同你講,真人真事
我試過有女性朋友夜晚行係大街到,見到街上面有一群蝻,都會驚到調頭繞路走
可想而知,你班蝻既聲譽係點

咁我可以有咩辦法可以改善南亞人既形象 真心替奉公守法努力過生活既本地南亞人唔抵

你要怪, 就怪 普遍南亞人 都係仆街

情況就好似普遍中國人都係仆街, 所以有D 做好事既中國人, 都會比人屌
撐你呀仙人
燒哂咁浪費,梗係割哂啲器官出黎賣啦!無本生利,賺唔少錢架!
支那 南亞 印度
全部死撚哂 依個世界幾美好

仲有中東班垃圾中嘅垃圾

但世界上既厭惡性工作, 都係全靠呢班人做

例如試藥,試白鏻彈,試核彈

無錯,聲譽呢家野,破壞好容易,建立起黎就好困難
而家成街D蝻 成日用D色迷迷既眼神望住D女人
我敢同你講,真人真事
我試過有女性朋友夜晚行係大街到,見到街上面有一群蝻,都會驚到調頭繞路走
可想而知,你班蝻既聲譽係點

咁我可以有咩辦法可以改善南亞人既形象 真心替奉公守法努力過生活既本地南亞人唔抵

你要怪, 就怪 普遍南亞人 都係仆街

情況就好似普遍中國人都係仆街, 所以有D 做好事既中國人, 都會比人屌

南亞內鬥剩低既再拉哂坐終生
正一生番
https://sukebei.nyaa.se/?page=view&tid=177623
仙人可以幫手救seed 嗎
南亞同印度算唔算同一類種族

都是垃圾,不用分那麼細

仙人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞