南亞人除咗拎嚟試藥外,仲有乜用?

171 回覆
244 Like 15 Dislike
所有南亞狗不得進入香港
送去集中營
人地樹大有枯枝,族大有乞兒
但南亞人佢老味根本成個民族都低劣質素人種佔九成

人地樹大有枯枝,族大有乞兒
但南亞人佢老味根本成個民族都低劣質素人種佔九成

點止九成呀
仙人行得太前😔
ching ho ball
仙人行得太前😔
我真係諗唔到,香港仲有班垃圾大愛食屎狗,應該捉埋去一齊試藥貢獻社會

哩啲垃圾一定要用白鏻彈,氫彈,真空彈同生化武器去令佢哋絕種
仙人
國土煉成陣

其實冇,就好似我哋去旅行比人認係支那人一樣,除咗滅國或絕種外解決唔到

那就滅族吧

...

公屋仔表示真係好撚憎佢哋 恨不得佢哋死撚曬去
仲有倒數嗰日凌晨3點 個個諗住返屋企
班on9蝻玩地鐵門 站站都玩幾次 連職員都嚟埋 心諗係咪弱智
仲要勁嘈

正一垃撚圾
大愛撚畀負評?
之前搭巴士,有幾隻南亞垃圾中學生上車,佢地一上車就又叫又跳,係咁講屌佢老母,之後有個呀叔叫佢地收聲,佢地唔撚理繼續嘈,跟住我真係忍唔撚到,行埋去同佢地講shut the fuck up monkey
講完之後佢地有個想打鳩我,但我一手扯住佢衣領將佢成個人扯高之後佢啲同學即刻講晒sorry即刻死狗咁款

冇用架,你幾正常幾守法都係得你一個,其他南亞都仆街。
你做得好,D人同你相處過自然知你同其他南亞有別,唔會有色眼鏡睇你

記得東方曾經有條list係專講南亞人幾個月內衰過d乜黎
條list最後變左金剛棒

好人多 壞人更多 惟有自身做起啦

冇用架,你幾正常幾守法都係得你一個,其他南亞都仆街。
你做得好,D人同你相處過自然知你同其他南亞有別,唔會有色眼鏡睇你

記得東方曾經有條list係專講南亞人幾個月內衰過d乜黎
條list最後變左金剛棒

好人多 壞人更多 惟有自身做起啦

到時就會有:我識啲南亞人好nice。
哩句嘢真係
之前搭巴士,有幾隻南亞垃圾中學生上車,佢地一上車就又叫又跳,係咁講屌佢老母,之後有個呀叔叫佢地收聲,佢地唔撚理繼續嘈,跟住我真係忍唔撚到,行埋去同佢地講shut the fuck up monkey
講完之後佢地有個想打鳩我,但我一手扯住佢衣領將佢成個人扯高之後佢啲同學即刻講晒sorry即刻死狗咁款

勇武抗爭

希望你唔係吹水
以前我係高登屌柒蝻,比人屌返轉頭

呢個鍵盤勁呀 喺邊買?
支那 南亞 印度
全部死撚哂 依個世界幾美好

呢個鍵盤勁呀 喺邊買?

高登仔
支那 南亞 印度
全部死撚哂 依個世界幾美好

仲有中東班垃圾中嘅垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞