南亞人除咗拎嚟試藥外,仲有乜用?

171 回覆
244 Like 15 Dislike
見到蝻真心驚
試過有晚夜收工俾蝻撩 嚇到我係即刻避到遠一遠快步走

套用番啲名詞變支那,就覺得完全唔合理,咩撚嘢好人壞人,冇咁多時間分你係好人定壞人,總之人以種分 物以類聚

無錯,聲譽呢家野,破壞好容易,建立起黎就好困難
而家成街D蝻 成日用D色迷迷既眼神望住D女人
我敢同你講,真人真事
我試過有女性朋友夜晚行係大街到,見到街上面有一群蝻,都會驚到調頭繞路走
可想而知,你班蝻既聲譽係點

咁我可以有咩辦法可以改善南亞人既形象 真心替奉公守法努力過生活既本地南亞人唔抵

叫佢地唔好再帶親戚朋友黎香港
黎得香港就要預左守法

同埋叫佢地扑野就搵返同類
樓下有回收店係南亞人開, 屌你老味長期霸撚住3個車位
我個人認為應該拎黑人同伊斯蘭國班人嚟試藥
我個人認為應該拎黑人同伊斯蘭國班人嚟試藥

哩班唔係人類嚟,對人類嘅藥並不適用
蝻亞人根本對社會,對世界零貢獻
日日就係諗住點樣搵西屌,扑野
上面個ust南亞仔,你入晒所有蝻亞POST擺低粒膠都無用,事實係你大部份同類都做緊呢D衰野
要怪就怪佢地影衰緊你地呢個種族

我唔只擺膠好多時都有評論
唉佢地做錯事我會屌
我只係想大家知道南亞人唔等如罪犯壞人 呢個小小心願

冇用架,你幾正常幾守法都係得你一個,其他南亞都仆街。
你做得好,D人同你相處過自然知你同其他南亞有別,唔會有色眼鏡睇你

我唔只擺膠好多時都有評論
唉佢地做錯事我會屌
我只係想大家知道南亞人唔等如罪犯壞人 呢個小小心願

冇用架,你幾正常幾守法都係得你一個,其他南亞都仆街。
你做得好,D人同你相處過自然知你同其他南亞有別,唔會有色眼鏡睇你

記得東方曾經有條list係專講南亞人幾個月內衰過d乜黎
條list最後變左金剛棒

好人多 壞人更多 惟有自身做起啦
婦團班撚樣開聲未
雇傭兵,南亞戰鬥力比黃皮垃圾高。畢竟祖先係雅利安人。
呢個post好似係高登見過
可以做解剖實驗,同人體器官血液供給者
無錯啊,見到D南亞馬騮就想嘔,書又唔撚讀,野又唔撚做,日日遊黎遊去,整齊奴隸乞丐民族
無錯啊,見到D南亞馬騮就想嘔,書又唔撚讀,野又唔撚做,日日遊黎遊去,整齊奴隸乞丐民族

正一
呢個post好似係高登見過

屌 仲好講 個陣我留名話支持拎蝻黎做人體實驗跟住俾早洩bam鳩左
仙人好波
話唔定學民仔係南亞

想食白鏻彈?

仙人好波
試車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞