Thank You 占巾 (136)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
平地戰Spidey 隻drone咪一樣做到偵察個功能
其實都係Falcon話偵察有用都係想比D野佢做
下一代就有Doctor Strange, ,黑豹Captain Marvel呢D咁屈機真心唔知點用佢
咁WM下下真槍實彈一出手就殺人
如果要制服人non lethal黎講Falcon係贏嘅
你諗下failcon見返wm個時的淫賤眼神
個隻drone好慢喎 同埋而家轉左iron spider都無啦
Falcon做偵察係自己都可以做埋
而家仲要幾隻red wings
一平地spidey自己就無用武之地
但今集WM真係太型
將Falfon比左下去
都係既 iw每個hero都有個epic scene
不過falcon好似無咁
不過我都係覺得wm係型係件甲到,人就不了
Falcon : This is awkward

係reddit見到
百萬隻螞蟻築「肉身之橋」進攻蜂巢

http://lih.kg/bufFnS

夫妻不和

antman > wasp
尋日無睇到 loki同智嗰張
Tessa補拍智3個陣拍緊套戲叫Sorry to Bother You
個髮型同Valkyrie好唔同
於是老迪要整左個成萬美金既假髮俾佢
傳聞老迪因為咁唔多高興
所以Sorry to Bother You個導演就同Watiti say個sor
根據個導演所講,Waititi個反應係‘It’s not my money!’

真係好撚鍾意Waititi
http://www.syfy.com/syfywire/reshoots-on-thor-ragnarok-required-tessa-thompson-to-wear-a-mighty-wig
又幾岩 出公數關我咩事
萬零蚊美金濕濕碎啦
最緊要整完睇唔出咪得
loki嗰個應該幾百蚊貨仔
Ironman 1件甲揾番未
雖然唔係老迪整
會唔會好似初化咸蛋type件杉咁一世都搵唔返
The score when Tony Stark speaks to Pepper Potts on the ship in "Avengers: infinity war". Is the same score playing as when Steve Rogers speaks to Peggy carter in "Captain America".

如果真係有呢d scenes應該喊到震曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞