Thank You 占巾 (136)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
其實就算任變,都有容量限制

im的導彈點睇都無wm咁多咁高火力

同埋你都要體諒下wm係傷殘人士,可能俾多d佢都發揮唔到
偵察機係佢隻red wing姐
成個人黎講Spidey心口隻無人機都勁過佢
compensation
終於睇咗Antman
而家係到諗Scott係因為係Quantum realm入面唔洗影響,定係咁岩冇俾人"西"走
同新八眼鏡一樣
Red wing先係本體,無左就無撚用
痴線 真係風水輪流轉
之前team failcon大勝team wm
而家就成班喺度丁wm 笑failcon廢
利申 give me back my rhodey
今次IW洗哂底嘛

利申 team cap
型棍黎講係wm贏嘅
Netflix新嗰套動畫Final Space唔好睇
係膠版GotG 係膠一萬倍 屌
咁又係 不嬲都係話套甲好型...rhodes好7

不過今次同cap有揸手
都係鐘意im1果個多啲
Next time baby
Yea
If there’s gona be a next time
1個果真人型好多
新suit黑科技嚟既,不過講火力我覺得Wm勁d
Iron man 係pvp,war machine 係pve
Civil sar已經show到Falcon係有用啦
應該係入面唔受影響 佢個量子領域好似同ds一開頭古一介紹個個空間係一樣 唔受任何野影響同限制好似
偵察
吸火呢D 野求其搵條友都做到
比件bird suit Bucky用好過啦
同隊幾個普通人黎講 領導力唔夠隊長 心理質素唔及鷹眼 碟戰又唔及BW
唔講好唔好打、能力呢D
內戰睇得出Rhodey參加內戰係因為佢自己信簽accords係岩
Falcon就係隊長揀咩佢就跟
Falcon個定位都係啱做偵察/快攻/戰術
玩火力完全唔係im wm嗰皮
隻dup又係死
漫畫同game都係標榜佢速度型
咁又唔好咁唔公平....同其他人既專長同佢比

不過清細怪...打AOE DAMAGE 就一定係WAR MACHINE
falcon都有同wm嘈架喎
兩個都係軍人出身, 只係一個信體制, 一個唔信體制姐
清怪就一定係wm架喇
但拎翻infinity war黎講, 平地戰做偵察就係靠falcon一個
上面拎spidey比真係睇到黑人問號
咁識唔識用係另一回事
鷹眼都係得把弓,但無人用得比佢好

同樣識得運用飛行裝置有佢咁好都無咩,同埋要同一時間用咁多red wing做野未必其他人得

做偵察兵都要技術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞