(甜,加速版) 我嘅sp竟然係19歲人妻(有一女) (2)

179 回覆
36 Like 49 Dislike
Post 1: https://lihkg.com/thread/65777/page/1?ref=ios

真人真事

背景:

女-人妻、奉女成婚、19歲、西面淫娃同老公性生活美滿

技能: 輕鬆吹爆對手、連續潮吹、講大話

男-普通文員仔、21歲、有女朋友、少少明星樣、高、毒撚性格

技能:9up、口花花、持久、外賣仔、講大話

有人會話我講啲嘢好矛盾,但係我係個種出街盡量避免同人講嘢嘅人,而且好怕搭小巴叫落車

故事正式開始

我哋嘅故事係由ig開始。

ig有個功能,係同人傾計,叫direct message,即dm

而Ig上面有好多唔同嘅tag

就係個日我喺其中一個tag見到一張黑色嘅圖,我好好奇所以禁咗嚟睇。

點解會好奇?我遲啲解釋

呢張圖乜都無,只係caption寫咗招傾計,同幾個tag,結果我就決定dm佢,呢個決定就改變左我之後嘅生活

我諗左一陣,應該用咩開場白會好啲呢?
如果只係用hi/hello 又太普通 應該無人會應

結果我決定兵行險著,打左 淫娃😏

跟住就無理,因為多數無人覆,毒撚嘅命運就係咁

突然間,電話震咗一下,竟然係個條女

佢覆咗句:唔淫

我突然好快手就覆:唔淫你又tag呢啲?😏

就係咁激情嘅對話就展開咗

最初好老土咁慢慢起下佢底,知道咗佢有拍拖,成日同啲人傾淫計,聽人地啲性經歷,所以佢成日問我有無約過ptgf,咁毒撚緊係無啦 但就吹咗自己有唔同經歷

個幾日不停咁傾,終於佢send咗第一張俾我,係一張好蒙既相,但見到係一個長髮染咗頭嘅mk妹 跟住佢就間歇性咁send唔同既相俾我,有腳有身

再傾落去,發現咗個轉捩點

先打到呢度先 歡迎大家多啲留言,如果問問題,我會盡量答哂佢
原來佢同我都係同一區番工 由個日起我有意無意就話去探下佢

其實以上講嘅嘢都係兩三日內發生

佢啲相亦都由蒙樣變半面樣,啲相亦都越黎越淫

有腳呀,除左對鞋係到玩呀,影心口,越影越低 又錄下音(

我哋之間咩都傾,無論係食嘢,拍拖,淫嘢,講咩都好夾。

兩三日之後,有一晚佢話同我玩cam

佢話想睇真啲我個樣 其實我都想睇好耐,因為一路都有啲驚係釣狗公

咁我就gel好哂頭,裝定apps準備同佢傾

無幾耐,就開始連線,但係一路都唔得,我以為神又要玩毒撚

突然,叮一聲,畫面變黑

打住咁多先
畫面本身好黑,點知慢慢見到有隻眼係上面

無錯!係一隻mk妹先有既眼

我都怕怕醜醜咁show左個樣

結果無想像中嘅sex cam 但知道咗大家都無用假相

去到星期五,我就好想見佢真人 所以不停咁氹佢

佢就問:見我有咩做喎

我就話: 想錫你囉,唔做sp做kp kiss partner囉 (諗番真係好on9)

佢話咁諗下先啦,就算見都無野做架喎

結果,個日由番工到差唔多放都不停互flirt

到六七點,佢話我係xxx個頭,你搵到就搵我啦

咁我就即刻search佢公司係邊,結果俾我估中左

咁佢就話咁你一陣放工上黎啦,只可以錫架炸 係公司後門等

我緊係話好 其實已經ff緊點氹掂佢

時間好快就到約定時候,我早左十五鐘到

仲去左想買套 點知毒撚唔敢買,結果就上左去

跟住戲玉就黎喇
上到去,佢都未收工 咁我就keep住同佢dm

講番個環境先 其實同一般舊樓既後樓梯差唔多,係有個廁所係到

我懷住又驚又興奮既心情,等佢

又係到諗擺咩pose好呢

結果傾傾下,佢話:我出黎啦

我就決定行落幾級樓梯,可以望到後門門既位置

突然間!開門聲呀!我心入面不停叫出現啦!係佢喇!
當然我個樣係好鎮定好chok咁

結果,入黎嘅真係佢!

不過佢入到黎只係望左我一眼,個樣係西到爆炸,只要大家幻想下你覺得最西面既女人係點樣,個個就係佢

係呢個時候,毒撚既基因出哂黎,心諗係咪我個樣太貨不對辦呢

但佢無講野,只係默默拎出鎖鑰,開廁所門

係呢一刻,我仲未知道,原來另一個世界已經同時打開左
佢一路開門,我就一步步行上去,每一步都好似就要行刑咁

上到去門口,佢企左係門口,我望住佢,佢望住我。

我吞左一下口水就行入去

入到去,佢就叫我關門

我照做,跟住先四圍望左眼,原來所謂既廁所其實化一個大廁格,大約兩個半正常廁格size

佢問我:點呀?

個樣無頭先咁西,少少笑容

我無答佢 突然我自己都估唔到,一啖就咀左落去

呢個感覺好特別,好似好熟悉但又好陌生。

可能係錫慣女朋友,所以有啲唔同

出奇地,佢一啲反抗都無 我好用力,好快就塞左條利入佢咀仔到 我望住佢,佢竟然好enjoy咁合埋眼

我見到咁自然就更加落力,所有招都拎哂出黎用,啜奶錫乜都有,我地兩條利好似分唔開咁

我比平時用力好多,因為覺得佢應該鍾意肉緊啲

大約十分鐘到,我開始唔滿足,隻手開始亂黎
講番少少先,打茄輪個陣,佢無啦啦停咗,咬住唇咁望住我,個樣由西面變咗淫樣,個一刻就好似親身睇緊av,女優想一啖食左你咁
上回講到,十分鐘嘅茄輪令到我戰意旺盛

隻手都開始曳曳,慢慢就由攬住變掃佢背

解慣bra扣既我好快就搵到目標係邊

不過呢個時候,佢個小淫娃竟然係到扭個身仲話:你想做咩呀? ,想避開我解佢扣

我點會放過呢個機會 就即刻再肉緊啲咀佢 結果,不出所料佢即刻溫柔哂,再次合埋眼享受

係呢個moment,我除左要爆,而且我哋兩個咀都濕哂

我見佢咁嘅樣,即刻使出絕招,隔山打牛,sorry係隔衫除bra

不過其實都要整幾下先除到

就係除左個一下,佢望住我,個西面淫樣竟然笑左一下

就話

你除bra都唔係好叻姐

我即刻反擊話你個bra多扣嘛

同時一手拉佢過黎,又咀佢

仲一邊伸手入衫,拉高佢件衫
就係呢個時候,我期待已久既波波彈咗出嚟

不過,同我幻想比較,有啲細 不過又如何,大有大玩,細都有細玩

形容下對波先,大約b cup,因為佢瘦所以個背好薄,估計數字都唔會太大

微微突起既雙乳,一邊暈大啲,一邊就細啲,有趣既係大啲個邊未扯得哂,淋淋地好得意

兩邊都微啡,完全無生過仔既痕跡

緊接住我短暫既欣賞,係我狂風咁既吸啜

佢一邊呻吟,一邊攬住我個頭

另個時間,廁所入面淨番我嘅吸啜聲同佢嘅呻吟聲

好快,呢對好雙乳就變得閃亮,兩粒lin硬一硬

呢個時候佢上身已經一絲不掛

我知道機會黎喇!我用手解開皮帶 同時捉住佢嚟咀

佢見我解皮帶,就停左係到,伸手過黎幫我除開

我條丁一早已經頂住條底,準備解放 我條丁同我個人一樣,算高但瘦

佢一手拉低我所有褲

突然竟然做左我有啲意想不到既事
曾經有人問我,女仔咩姿勢最吸引到我

腿張開,m字腳?狗仔?

錯!

最吸引係一個女仔跪係你面前

再從高而下望住佢 佢微微咁抬起頭對住你笑,準備服侍你

估唔到今日眼前會出現呢幕

就係佢除我褲個陣,佢好快就跪左係到

跟住一手揸住我條巨龍(芝士腸都得,你哋鐘意)

個身微微拉近,佢用佢個西面,但發哂姣咁咬住唇望住我。

然後講咗一句:你想點呀? 把聲又溫柔又姣

我無答佢,用手推佢個頭向前

佢就好識做放入口

老實講,含我就成日俾人含,但係條女含得好唔係咁簡單

含,最重要當然係技巧

但係一次完美既含撚,係要條女既樣搭救

佢唔單止好落力含,個樣仲淫到爆咁望住我

眼神好似食緊世界上最好食既野,慢慢由丁丁根部奶上最頂

當然成條丁都係口水,無口水既含撚就同屌西無西水一樣一啲feel都無

佢奶哂我每一part,再慢慢向下落,向我袋底進攻

唔知有無巴打同我一樣袋係敏感過丁丁好多

佢不停咁奶,我就望到佢實一實,仲忍唔住低沉咁叫

過左十分鐘到,佢就開始不停咁吞出吞入我條丁

好似想吹爆我咁 不過邊有咁易,我抱住佢個頭黎抽插

過左陣,我慢左落黎。準備....
係我慢落嚟嘅同時,佢好似意識到我有企圖

一路搓住我條丁,話:你條丁唔係好大姐

事實係其實係我一路都有啲胃痛,不過我當然無講出黎,破壞氣氛啦

我話未扯盡姐

佢就又開左個淫mode,想奶我咁,仲問:咁你想點呀

我無答佢,係到諗緊佢咩意思 當然我個樣無出賣到自己

只係少少奸咁望住佢

佢就再問一次,個樣更加淫

我就細細聲咁話:想屌你囉淫娃

佢就好淫咁既樣答我:咁你咪黎囉

跟住佢就起身行去個坐廁到,生左佢,一野就趴左上去

前面就係一塊鏡,我望住鏡入面既佢,姿勢分完美加埋個死人淫樣

好似叫我快啲咁

咁我就準備好上馬喇

描撚準 描撚準
描撚準,描撚準

由ig傾計起計,等咗四日終於可以插入去

講番先,係呢個moment其實我仲未知佢生過仔

我一插又去,就插到底,佢大叫左一聲: 嗯~~

呢個時候佢就好似一隻趴係馬筒上既狗仔咁

一手支撐身體,一手禁住前面塊鏡

不過因為佢瘦,所以其實個pat無乜肉

雖然係咁,但係呢刻佢係世界上最淫既淫娃

插左第一下之後,我feel到佢下面真係濕到癲

其實插之前已經摷左幾下,不過有啲女得出面濕,入面就乾啲

而且佢下面都好緊 完全唔似成日俾人屌

下面仲好似想吸住我條丁咁

咁既情況我又點會留手

捉住佢條腰抽插 唔捉都還好,一捉真係不得了

條腰幼到 平時我鐘意有肉地既,但呢一刻呢條咁幼既腰真係好揸手到

插左唔知幾耐,廁所入面淨番既啪啪啪聲,同埋佢既呻吟聲

佢好想叫,但又要忍住,因為驚俾出面聽到

突然佢伸咗隻手俾我 我以為佢夠,原來唔係!!!

條淫娃想我拉住佢隻手黎抽插

我就即刻拉埋佢第二隻手

呢個時候我係一個騎師,用盡全力抽插 拉住隻手係咁推

鏡入面既佢,呢一刻只係一隻渴望肉棒既淫娃

過左十幾分鐘,我仲爭少少先射得出,但因為胃痛,所以就開始慢,再望下時間

原來佢夠鐘交人,我就話不如下次繼續啦

佢就另轉面望住我,成頭大汗,佢個西面竟然甜笑咁講 好啦

佢就慢慢落番黎

我就汁番個bra俾佢,幫佢戴番好

再整理一下

就出番去,一出去,佢就回復番西面樣

我地等𨋢個陣,再錫左一啖

跟住就話落到去就前後腳走啦,遲啲見

一落到去,佢好快就走左

不過呢一刻我覺得我係一個勝利者
一個勝利者嘅快感,唔能夠用三言兩語解釋

不過作為一個男人,用幾日既時間食咗一個有男朋友既女仔(個陣唔知係老公),係好爽 好似征服左世界咁

當然諗番係好仆街 不過俾勝利沖昏左頭腦,又點會諗咁多

同佢分開左之後,我好自然就開ig dm佢,講下賽後報告

第一句就話bb

佢好快就應我,俾左個心心我

咁男人就係犯賤,係要問下女人爽唔爽,明知表現唔太好都要問

佢就話:做咩唔射喎

我話:其實頭先胃痛 下次一定屌死你

佢: 傻架你,胃痛就唔好咁出力嘛

我: 你咁淫,唔屌你點得呀 頭先咀得你舒唔舒服

佢: ok啦,有啲大力

我:諗住你鐘意嘛 下次細細力 不過頭先無機會打你patpat

佢: 係囉!!又唔打宜家講有咩用

我:大把機會打啦

我地係短短既十幾分鐘就好似熱戀既情侶咁,好sweet

終於佢去到交人喇,就無傾,我就帶住勝利既心情同滿頭大汗番屋企

係車程入面,不停回味,又睇番啲msg
到左第二日,又係番工既時候

我一早就開定ig

終於佢都online

咁就講下無聊野

咁當然都係好sweet咁啦

其中一part係咁既

我話番工好辛苦呀 不過唯一好處就係可以搵到你

佢話:我都覺得係 好想可以同你傾耐啲計

我:傻妹咪日日都傾緊囉

佢:唔係呀,我想當面 尋日得個一陣

我: 咁又係,好鐘意同你傾真係

跟住都係乜都講下

講講下就知佢平時要帶隔夜飯做lunch,好慘

我就話我以後都買野你食啦,反正我地咁近

無錯係呀,其實我地只係相隔10分鐘內既路程

亦因爲咁展開我外賣仔既生涯
Post 新嘅就得
就係咁,因為做左外賣仔,我地每一日都有個理由見面

當然永遠美好既亦都係最初

每一日,我都會問佢想食咩,然後我買上去

我買得多買得貴,佢就會鬧我

每一次上到去都係廁所等

有時會等好耐,因為佢有客

咁當然一見到就會打茄輪 攬下傾下計

雖然時間唔多,但係我每一次都好珍惜

過左幾日之後,做哂以上既野之後我就走啦,落到樓下,我就dm佢

我: 好唔好食呀bb?

佢: 好食 你買咩都好食 不過你唔好對我咁好啦

我: 點解喎,我鐘意呀

佢: 你對我咁好,我會愛上你

我: 愛上我咪好 其實我心入面暗爽

佢: sp始終係sp 唔可以咁,你知唔知我每次見你,都會有啲心跳加速

我: 咁咪好囉,我淨係想你開心

結果,成功氹掂

不過第二日就....
Post 新嘅就得

當俾新讀者睇下
第二日

同每日一樣,都係佢online我地就傾

咁就好似拍緊拖既情侶一樣 咩都講下

傾傾下,又係到講淫野 咩淫野就唔記得左

不過講呢啲,緊係扯哂啦

就開始又聊佢啪啪啪

我: 上次都未屌得你夠 又未扯盡 幾時再黎

佢: 唔啦,我地不如就算啦

我: 點解 我唔好咩

佢: 緊係唔係 你太好 不過我地錫又錫過,俾你扑埋添喇,我唔想沉船呀 同埋我有老公

我: 咩呀?你男朋友? (我以為係叫佢男朋友做老公)

佢: 真係老公呀 我結左婚架啦.....

佢: 同埋我有個女

我: 下? 幾大?

跟住,佢就一五一十講哂俾我聽

原來,佢十八歲個陣俾老公搞大左 本來想落左佢,但佢老公唔俾,所以就奉女成婚

聽得出,其實佢有啲後悔,但知無得番轉頭

佢: 所以你明啦,我地根本無可能,襯宜家仲未好深,不如算啦

我係呢個時候停左係到諗,究竟我介唔介意,講真我初頭係有少少介意,但又諗如果係真心鐘意佢,係唔會介意

我就答佢: 我唔介意架,只要你開心就得,你老公俾唔到既野,就由我俾

跟住就係一堆安慰既說話,總算成功氹到佢

佢仲send左好多佢個女啲相俾我睇添

最後仲發現我同佢老公同姓 都係笑生

跟住就回復正常,我買野俾佢食

係廁所入面,我地....
係廁所入面,我地除左每日既指定動作,即係打茄輪同攬住傾計

我有時仲會,特登拉起佢件衫,睇下佢個日帶咩bra

同佢既西面外表有啲唔同 佢啲bra都幾可愛

例如有粉藍色,加少少白色同蝴蝶結

咁拉得落黎,緊係啜兩下

講下佢對波,雖然唔大,但對波非常之淋,

我從來都未揸過咁淋

另外佢粒lin好搞笑,好難扯又好易淋

咁通常佢都會嘆一陣就推開我,個樣加少少淫咁

今日佢推開我之外,竟然話今晚先啦

我即刻望一望佢,今晚你得咩

佢: 應該得,老公要ot 不過都係得一個鐘多啲炸

我: 緊係好啦 咁今晚我黎接你 係呢度等

佢諗左一諗就話: 唔好啦,好熱呀呢度

我: 咁去邊

佢: 一陣再講啦,夠鐘番去做野啦 Byebye

我就帶住少少期待咁離開
係番公司既路上,我迫不及待就拎ig出黎搵佢

我:今晚點呀 去我公司到?不過唔知有無人

佢: 我又唔想喎 不如去...去開房...

我: 下?你講真

佢: 係呀 無咁熱又多位啲

我聽到緊係暗爽 不過又有啲驚 因為毒撚又點會開過房?

我就問佢:去邊間呀咁?超市定公園呀? 毒撚淨係識呢兩間

佢: 個啲咁多人,好易撞到人架

我: 咁去邊 我好少去架,多數屋企

佢隔左一陣: 去開房街啦,個度有啲

跟住就send左個網黎叫我睇下

我一睇 www.開房街.com

就問佢: 你去過好多次?

佢: 好耐以前去過一兩次 你睇定邊間好啦

我就入去睇,個樣好似有啲舊咁 但又好似幾好評分 就揀好 約佢一陣係邊幾點等

跟住個日就無哂心機做野,期待夜晚既來臨

搞笑位: 差唔多到約定時間前,我特登拎濕紙巾抹下自己,廢事污糟 其實諗番好on9,因為根本唔會污糟得去邊

再加多少少,第一次見佢之前瘋狂食香口膠,但我平時其實係無口臭,但毒撚乜都驚
終於終於,到左約會既時間

今次我無上去搵佢,而係樓下到等

到佢落黎個陣,佢就扮見我唔到咁向前行,我都識做行佢後面

跟住就扮撞到: 喂咁岩呀

我: 你快啲帶我去啦,我唔識路架

然後就好自然想攬佢

佢就嘟起個咀 : 唔得呀,邊有人偷食都通街咁架

我: 都無人唔怕啦

佢: 唔得呀,好易撞到人架!

我: 咁我乖乖跟住你啦

佢: 好奇怪囉,仲要我帶你去 行呢邊係人都知去開房啦

我: 傻既邊有人理我地 快啲去啦爭取時間呀

十分鐘內就去到lu

佢:快啲入去,等𨋢好易俾人見到

跟住我就禁好左目標既樓層

準備上去,心亦都緊張 究竟係點俾錢架呢 會唔會好醜怪咁樣兩個上去,係人都知扑野啦
帶住緊張既心情,架𨋢開始上升

叮一聲,門打開

通往新世界既路打開左喇

新世界既景象同我ff差唔多,舊舊地咁

我地行出架𨋢 只見到幾個慈祥既叔叔嬸嬸,係到吹水

佢地一見到我地兩個就即刻好似見到vip咁 ,即刻彈起身

佢地: 哥哥仔係咪要房呀

我當時見到咁既情景就放下心頭大石 就懶輕鬆點左一下頭

叔叔就話5號房啦!

嬸嬸就話好!呢邊

我就同我既淫娃跟住佢行

不過突然又諗起,其實點俾錢架呢

因為我黎之前睇過,多數係兩個鐘咁計

但我得一個鐘時間都無,有無得淨係一個鐘架呢

不過說時遲 那時快 已經去到房

一入去,嬸嬸就開冷氣 淫娃一入到房就好自然咁坐係張床到 個樣就西到爆 如果我唔識佢,一定以為佢唔知嬲乜9

我就呆左企係到

嬸嬸就話:2個鐘一百

我聽到即刻 ,原來咁抵屌

即便就俾左錢佢,嬸嬸就話一陣走生門就得

真係好,因為毒撚以為走係要講聲

之後就鎖好門 我就放低個袋係台,原來台上面仲有兩個套係到 不過我都唔洗用

呢個時候,淫娃話喂開電視啦

我照開不過就話: 開乜姐,都唔會睇架啦

佢: 無呀,黎傾下計炸嘛

不過佢就好順手就除左鞋上床

係呢個時候形容下佢身形衣著先

佢大約160高,染髮 有啲mk妹feel

衣著就都係普通女仔咁,tee短褲

不過佢就好鐘意著橫間 my favourite

呢個時候我都除鞋上床,坐左佢隔黎

就攬住左佢
雖則時間唔係好多,但我始終認為有感情既sex係比純肉體交流既sex正好多

所以,我都無急住同佢開波

我攬住佢: 終於有時多少少時間同你傾計

佢: 係 不過我一陣十點要走架喇 我約左fd

我: 放佢飛機囉

佢: 唔得呀 我唔約佢就搵唔到你 因為我老公會問我係邊

我: 好囉,咁你約佢遲啲咪得

佢: 睇下點啦,佢都行緊街

突然,佢電話震 係佢老公打黎

不過佢話唔聽住,俾老公聽到咁靜就死

呢個時候,我地四目交投

我就一野咀左落去

佢合埋眼,含情脈脈咁同我打茄輪

自從佢話我第一次好大力之後,我就細力左,佢個咀軟林林

好快我就開始除佢衫 嘩屌係黑bra

我就即刻訓係張床,抱佢上黎我身上

女上男下既姿勢

一路揸佢波,一路同佢打茄輪

慢慢就除佢bra,今次我就快手喇 一野就解開

佢對波仔就彈左出黎 係大lin餅

媽媽我要食奶

就開始瘋狂咁啜

慢慢啜下啜下,又係lin到打轉 一時就淨係奶個暈 搞到佢想推我個頭啜佢Lin

我就係唔啜住 奶下佢周圍 到到都好敏感

當佢開始呻吟,我停左

佢個死淫西樣 好想要咁望住我

Ok收到!

我即刻一野奶佢粒Lin

佢忍唔住叫左出聲

我再咬一咬佢 叫得更加大聲

呢個時候,我隻手已經伸左入佢褲仔

唔摸都還好,一摸濕到丫,開左水喉呀?

成日西面丫拿,咪又係濕到咁

咁我就開始摷佢

本人笑話,師承神之手
新文呢?
摷呀摷,摷到佢妹妹啲水聲大大聲

最初由佢豆豆進攻 識玩既絕對唔應該快同用力

慢慢細細力撩佢,好多女仔俾人一掂豆豆就會縮

呢個時候絕對唔可以急 因為豆豆係好敏感

佢縮你就要捉實佢,但進攻緊既手唔可以大力,幻想下用羽毛撩佢,通常就會濕哂 不過佢本身都濕到漏 所以我就開始撩佢陰唇

打開陰唇就好似打開女人既心咁,要捉緊timing

慢慢係佢陰唇遊走,呢個時候佢已經無再同我咀

而係攬實我,佢既呼吸聲亦都越黎越急促

中間隔雜住佢既細聲呻吟,每個男人都唔會抵擋得到既聲音

不過雖然佢濕哂,但我始終無塞入去

佢開始前後磨我,想我隻手指塞到入去

但我就係唔俾佢入

玩左一陣,佢終於忍唔住話: 塞入黎啦

我: 聽唔到,大聲啲!

佢: 塞入黎呀!

佢都未講完,我已經塞左兩隻手指入去

佢即刻變聲: 嗯~~

開始上下插佢,呢一刻我兩隻手指變成左肉棒

不過手指既好處就係佢可以變形

突然,神之手附身,不停用come come呢個動作進攻佢既g點

G點,一個神秘又淫賤既位置

當我一路撩,佢就越黎越大聲,同時我既巨龍都已經頂住佢,準備隨時進攻

終於佢忍唔住,一手捉住我寶貝,眼神只有慾望咬住唇仲話:我要呢個

就推開我隻手 一野坐左上黎

由於下面好濕好濕,佢一坐就直入深處 本來流緊口水既巨龍,亦都即刻俾淫娃呢個淫西吸走哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞