(甜) 我嘅sp竟然係19歲人妻(有一女)

1001 回覆
335 Like 59 Dislike
真人真事

背景:

女-人妻、奉女成婚、19歲、西面淫娃同老公性生活美滿

技能: 輕鬆吹爆對手、連續潮吹、講大話

男-普通文員仔、21歲、有女朋友、少少明星樣、高、毒撚性格

技能:9up、口花花、持久、外賣仔、講大話

有人會話我講啲嘢好矛盾,但係我係個種出街盡量避免同人講嘢嘅人,而且好怕搭小巴叫落車

故事正式開始

我哋嘅故事係由ig開始。

ig有個功能,係同人傾計,叫direct message,即dm

而Ig上面有好多唔同嘅tag

就係個日我喺其中一個tag見到一張黑色嘅圖,我好好奇所以禁咗嚟睇。

點解會好奇?我遲啲解釋

呢張圖乜都無,只係caption寫咗招傾計,同幾個tag,結果我就決定dm佢,呢個決定就改變左我之後嘅生活

我諗左一陣,應該用咩開場白會好啲呢?
如果只係用hi/hello 又太普通 應該無人會應

結果我決定兵行險著,打左 淫娃😏

跟住就無理,因為多數無人覆,毒撚嘅命運就係咁

突然間,電話震咗一下,竟然係個條女

佢覆咗句:唔淫

我突然好快手就覆:唔淫你又tag呢啲?😏

就係咁激情嘅對話就展開咗

最初好老土咁慢慢起下佢底,知道咗佢有拍拖,成日同啲人傾淫計,聽人地啲性經歷,所以佢成日問我有無約過ptgf,咁毒撚緊係無啦 但就吹咗自己有唔同經歷

個幾日不停咁傾,終於佢send咗第一張俾我,係一張好蒙既相,但見到係一個長髮染咗頭嘅mk妹 跟住佢就間歇性咁send唔同既相俾我,有腳有身

再傾落去,發現咗個轉捩點

先打到呢度先 歡迎大家多啲留言,如果問問題,我會盡量答哂佢
留名加甜
圖呢
笑話
留名加甜

開頭好甜,之後就好酸
圖呢

咩圖先
笑話

好快甜故變笑話
加甜
伙記重甜唔該
伙記重甜唔該

收到 大家想形容得細節啲定是但?
留名
冇圖唔撚柒睇
大佬, 遮樣都整張圖出黎丫
唔係邊有heart追你故呀
無圖你話你sp係100歲王妃都得啦

有你呢句就得 轉頭就po相
真人真事定真係故先
文呢
少少明星樣?建議用篤尿照下個樣先寫文

有你呢句就得 轉頭就po相

圖是必須的 仲要等人講呢句 唔得喎
真人真事定真係故先

真人真事

親身講番故事出黎
文呢

好快有

照過 其實都係人地講,唔係重點啦
快撚啲啊你老母

加速

照過 其實都係人地講,唔係重點啦

林雪定魯芬呀
留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞