(甜,加速版) 我嘅sp竟然係19歲人妻(有一女) (2)

179 回覆
36 Like 49 Dislike
新文呢?

係上個post最後
呢個淫娃,自己坐上黎就開始係到un

不過佢又唔係好識un 但又幾舒服

睇住佢好努力,個樣又好淫咁望住我,就已經爽死我

每一下都好似用盡力咁,慢慢就由上下un變成前後磨

好多女仔都會有呢個情況

其實點解呢

係呢度簡單講下

首先緊係因為攰啦 大部分女仔un幾下就無力

而且呢個pose太容易好到位,所以好快就會無力

所以就會前後磨,而且前後磨最大既好處係佢可以磨埋自己豆豆

不過男人俾人磨係無feel,最爽都係un

我都唔例外 見到佢無乜力,就捉實佢條腰開始抽插

第一下就一野插到頂

佢:嗯!好大呀

仲話唔好呀

不過呢啲說話同女人既心一樣,通常都係相反,佢話唔好,你就更加要做

我開始由下而上,瘋狂抽插

佢條腰真係好正,幻得黎好揸手

一路捉住,捉到佢紅哂

每插一下,佢就叫一下

插呀插,快抽插

佢: 好正呀笑話 快啲屌死我

我: 淫娃

跟住就開始同佢打茄輪

間唔中又啜下佢對波 仲忍唔住留左個咖哩雞係佢對波到

當然抽插係唔會停

我亦都由條腰變揸佢pat

雖然無乜肉,但我都揸!揸到佢大

過多陣,就轉pose了
抽插到咁上下 佢望住我

細細聲講: 不如轉pose

我無答佢 就由女上推左佢落床

再望一望佢個樣 又係西面

不過不要其煩都要再講多次 佢雖然西面但一變淫mode,就好撚正 無論眼神定表情都拍得上av女優

望住佢係床含春咁既樣,我忍唔住又咀左落去

跟住就慢慢分開佢雙腿 佢條腿話長又唔可以,但瘦,應該有肉地既地方又有肉

平時唔係腳膠既我,都忍唔住摸左落去,掃左兩下,

不過男人始終都係下體動物 條撚咁硬緊係要搵啲野插下

佢眼神就好似催我要快啲咁

不過我又係衰既 係都要磨下佢個濕到漏水既妹妹

磨下磨下 佢就開始面紅 又係到叫: 快啲啦! 好想要

不過佢忍唔到,我何嘗又唔係一樣

就再一次推左弟弟同佢妹妹親密接觸

因為好濕既關係,就好輕鬆咁滑左入去

可能呢個時間你地會問,係咪佢生完女太闊定係你太幼呀柒頭

咪傻啦你地 兩樣都唔係

相反,佢真係幾窄 好撚好屌

每插一下,我都好似俾佢吸住咁

我由淺入深,由慢到快,插到啲啪啪聲同水聲係間房入面繞樑三日

插插下我趴左係佢身上 佢雙腳就夾住我個身

我地既呼吸聲混埋一齊,呢一刻世界上就好似得番我同佢
做乜又po番之前d文
我趴係佢到,佢夾住我

兩個人融為一體大概就係咁既感覺

少女唔鋤愛人妻,吹咩 佢兩樣都係

就係我插到好爽,佢又捉得好近既時候,

佢突然推開我

我呆一呆

佢好怕醜咁望住我 : 用手

我突然心領神會

神之手係你出手既時候喇

其實之前同佢傾計,已經知佢識潮吹

不過就唔係成日都會

我說時遲 那時快 一手插入佢個西

經過我大肉棒既催殘 宜家唔單止又濕仲稍微闊左少少,G點亦都突起左,我知道潮吹將要降臨

我使出渾身解數 佢既叫聲亦都止起彼落

潮吹既前奏,永遠都係水聲好多 呢啲水聲真係好好聽

不過又點會所有野都係咁順利丫

佢電話突然又響起,唔洗講大家都知係邊個啦

不過佢無聽,但潮吹既準備已經受到影響

佢就叫我: 算啦 唔係成日都噴到架 不如你再插我啦 我仲好想要

試問有邊個男人抵受得住

佢轉身就趴左係到,化身為一隻小狗 一隻母狗 渴望住肉棒既來臨

我即刻仆過去 插死你隻淫狗

經過之前,我知道佢鐘意俾人拉手

就係咁捉住佢隻手黎推

不過細pat係有壞處,撞落去真係有啲痛

但都無阻我既熱情
做乜又po番之前d文

方便下大家咁
雖然推車就好似骨撞骨咁 但世事又豈能盡如人意呢?

而且狗仔式既好處亦都好多

當然我拉住佢兩隻手 佢成個人向後彎

我盡全力向前抽送,每一下都要入到佢最深處

主動權雖然係我手,但係一個成日西面既女人又點會咁容易屈服

就算已經俾我插到春心蕩漾 都依然要揸緊佢最後既尊嚴

就係嘗試自己掌握番個主導權

個傻妹竟然自己都向後郁

我見到咁當然好有風道,停低讓下女士

突然無左我既抽插,淨番佢既後入

佢發現唔對路,就西得黎又面紅咁望住我

話: 做咩唔郁呀你

我: 下,你自己郁我咪讓你囉 你估屌你個淫娃唔攰架咩

佢嘟起個咀: 唔制呀,你摸下呢度

我摸一摸,嘩屌你丫,啲西水漏到落小腿

佢: 你負責番呀

我: 你求我丫

就好似一班人去餐廳,爭埋單既結果一定係中伏

佢就背對住我,用隻手撐開塊西 ,再加一句,插我丫

如果有男人呢一刻頂得住,佢一定係gay

我就當然唔gay,一秒就同佢合體

一邊用全力插佢,一邊又拉住佢隻手,另一隻手緊係做番上次無做既野

大大力打落佢個pat到

佢個pat好快就俾我打到又紅又熱

女人就係一種奇妙既生物,平時hi下都話痛,但係只要你打開佢個淫賤mode,你幾大力渣幾大力打佢個pat 或者胸,對佢黎講都好似刺激佢既敏感點咁

每打一下,每揸一下,佢都會叫得越黎越淫

淫娃都唔例外,每打佢一下,佢個pat就扭得越快,叫得越大聲

終於我忍唔住

佢亦都無乜力

我就訓左係床,淫娃即刻坐上黎,但佢已經無力un,好小鳥依人咁趴左係我身上 攬實我

神啊,如果時間可以停係呢一秒就好

但人係活在當下

我熟練咁插左入去,響起最後既節奏

相比頭先任何一次既抽插都黎得要快同大力

每一下都要插爛佢咁,當然雙手都唔得閒,要一路揸住佢個pat

每一下既插入都有佢既呻吟聲,佢亦都叫到語無倫次

佢: 插我丫...插呀...插...嗯...你....大力啲呀

聽到咁,我可以回報既只有我條丁

最後既最後,我攬實佢條腰,佢都攬實我

迎接最後既沖刺

終於我叫左一聲,無數既子孫射左出黎 不過係射哂落自己肚 因為等到最尾射個一刻先拉番出黎 不過都好似有少少射左入去

射完之後 我灘左係到,佢就慢慢落番黎

仲望住我啲精
哥射的不是精,是寶物

至少對於呢一刻既佢係

佢望住我啲精 雖然隻手已經拎左廁紙,

但係佢竟然係我肚上面奶左一下啲精

好唔好味呀 我咁樣問佢

佢: ok啦 無乜味

之後就好細心幫我用紙巾抹番乾淨

其間仲不停咁劣我條丁,射完既男人係特別敏感

俾佢搞到條丁好酸

佢西面係基本,但又眼碌碌咁望住我條丁

幾分可愛咁 佢一路抹,一路劣,我本身半硬既兄弟再一次變得好硬

佢錫左弟弟一下,又啜左一下,然後就話: 不如你洗一洗佢,我幫你吹下

我聽到即刻跳落床,用最快既速度洗乾淨

佢就幫我又奶又含咁,再一次服侍我

可惜,快樂既時間過得特別快

時間已經接近一個鐘

我就幫佢戴bra,著番啲衫

佢就話: 懶好 好少人會幫女仔著番衫

我: 不嬲好囉 仲一野錫左佢,忍唔住又打茄輪

搞掂好哂就準備出房

出房前,我笑住同佢講: 唉人地實以為我早洩,咁快就走

仲扮出面啲呀叔講: 睇下個傻9,快槍手黎

佢就係到傻笑,話:我知唔係咪得囉

跟住我地就行出去,頭也不回咁

入左𨋢之後,我地就黎一個goodbye kiss

跟住就講好,落到去佢行先,佢仲話好驚撞到人

我就話: 下次扮大陸西遊客咪得囉 咁黑無人理你既

落到去之後,佢往右就一枝箭咁快步走左,我回頭望佢已經消失係街角之中

歡樂過後,佢始終係人地既老婆,淡淡既空虛亦都係心入面漂出黎,呢個或者就係sp既宿命同命運

我亦都發現自己對佢亦有一份感覺,呢份感覺係咩?我唔知,但已經足夠令我沉默片刻

最後,我拎起電話call的士,同向女朋友報到,結束我今晚淫亂又刺激既一晚
滿足過後,個晚淨番既係空虛

因為佢好快咁行走左之後,我又即刻諗住同佢賽後報告

不過只係傾左幾句都唔夠,佢就唔見左人

次次佢約左人,都會有咁既情況

有次我忍唔住問佢,佢話無理由同人食飯都係咁玩電話架嘛

仲有一次佢老公竟然襯佢食飯去左搵佢

好彩個次佢真係去食飯,不過佢老公真係check得佢好緊

衰野暫時唔多講

講番我地平日既相處

由相識到開房,其實都只不過係短短既兩星期內發生

大家都知我地除左好似一般情侶咁傾計之外

仲好鐘意講淫野

例如,我地各自最淫亂既經歷、幾時破處、平時佢同老公、我又同女女點扑,總之你諗到有幾淫都試過傾

當然係ig就少不了講下ptgf

我地好鐘意扮啲ptgf講野

同佢地出post啲用詞

如下。

妹妹只有行街plan 無sex plan

妹妹賣二手底褲,有無人要

每一日都幾乎扯住咁傾

記得有一次,

我地就扮ig上面啲女女 成日話要聽sex chat 聽淫故

我: 妹妹,哥哥有好多淫故想同你講呀

佢: 耶 哥哥好衰架,妹妹好想濕濕

我: 妹妹試下幻想哥哥係你耳邊吹氣

佢: 嗯.... 妹妹好痕呀 好想搵野塞妹妹

我地就咁樣玩左成個鐘

中間佢有話唔玩喇,但轉個頭又繼續

最後,我同佢講,哥哥宜家好硬呀,好想望住妹妹波波打丁,再射哂俾你

點知佢竟然話: 好呀 今日番屋企,老公唔係到,會夜番
見到佢咁挑逗既一句,我成個人即刻

咁我問佢今晚玩咩呀

佢話玩cam好唔好

平時j圖就send得多 cam就真係未玩過

咁我問佢有無同人玩過 佢話有一兩次,不過最後無約到條仔出去

聽到我當然灰 不過灰左一下就無野

因為我諗一諗,我係佢唯一一個結左婚之後,除左老公之外,屌過佢既男人

講出黎有啲愧疚,又有啲自豪,好撚矛盾

咁之後,我地繼續講下淫野,大家啲野咁 其中講過一個topic 3p 呢個遲啲講

跟住個日就好快做哂啲野,就狗衝番屋企準備好

我番到屋企就問佢今晚用咩玩

咁我地第一次用cam見個陣就用line既 不過佢之後就好危險,所以就一齊del左個app lu

咁討論左一輪都唔知用咩好,因為新裝又驚俾佢老公見到,用舊既又唔好用

結果都係用番屬於我同佢既工具: IG

咁佢食飯個陣,我就準備去沖涼

點知,IG既叫聲出現左係浴室安靜既環境

佢: 我得喇
以下新文
收到佢既dm,已經除哂衫既我就係浴缸行番出黎

原來佢都食完飯去沖涼

好快佢就send左條片黎

條片唔太長,影住佢鼻以下到對波

佢咬住唇,笑淫淫咁自己揸對波

你話有咩男人頂得順丫?

跟住就到我喇

不過男人有咩好影丫

就拎住電話搵角度影到條丁最長

再慢慢對住鏡頭打丁

我睇就好似傻9咁,但係淫娃眼中就好似男人睇av咁

淫娃好快就覆send左條片黎

今次係focus係對波到

片入面係佢對波仔

佢用隻手指玩佢粒Lin同佢大乳暈

睇住佢對波由軟林林變硬

我條野都跟住佢變得更加硬

跟住就到我出手

不過男人又可以有咩變化

只好換個角度由個袋影上去 低抄

好似女女要人低抄影相扮有長腿咁,我都低抄影大丁

影左大約三次先肯send俾佢

佢好快就已讀左我

今次傳黎既係黑色畫面 淨係得聲

我開大黎聽 係水聲 再加埋捽緊既聲,

唔知係點可以丄ig 聽下,好多淫妹post

不過我又點會滿足呢

我: 唔得喎咁 邊個俾你摸
罰你影俾我睇

佢: 好啦

好快就收到條片

條片係佢坐係廁所上面,腿張開 玩弄緊自己

只見一隻手撐開個西 一隻手就係到指插自己,又捽下妹妹

我就send左 樣俾佢 仲話影近啲啦淫娃

佢好快就影左,仲要係超近咁易 係淺啡先同毛毛既近鏡

啲水既反光顯示真係好多水

不過send完呢條片之後就話沖涼

咁唯有我都去沖啦

點知....電話又響個
皮己正
繼續
聽到有dm,我即刻又有浴缸跳出黎,個身仲滴緊水

原來又係佢

仲send左條片黎

係濕身誘惑呀!!

佢一路沖涼,一路影俾我睇

啲水射住佢個身 啲水慢慢流落對波到

再加埋佢隻手慢慢咁揸 就算係好普通既片,都變得充滿住淫賤既氣氛

我: more! More

見到佢咁乖豬,我都冒住電話既生命危險

帶埋電話入浴缸,一路沖,一路影啲好野俾佢

係我俾熱水淋住,諗緊點影既時候....

Dm又黎喇

無錯,又係淫娃

首先出現既係一隻白雪雪既手
皮己正

屌你尋晚開始冇睇你個post,到啱啱醒起就走入嚟睇下(從來未試過追post追到冇咗件事),點知廿幾個鐘你先出得一篇 屌你不如咪撚再出啦
屌你尋晚開始冇睇你個post,到啱啱醒起就走入嚟睇下(從來未試過追post追到冇咗件事),點知廿幾個鐘你先出得一篇 屌你不如咪撚再出啦

今朝同頭先都出左喎

對唔住,尋日發生左啲野
LM
白雪雪既手,並唔單止係因為佢既膚色

而係泡泡呀

佢成手泡咁捽落去對波到

緣住個暈係到打轉

再撩自己粒Lin

我見到咁就同佢講: 妹妹,哥哥想一路沖涼一路打丁

佢就好快就又send左條片黎

今次係佢m住腳用花灑射住個西

係到捽碟 仲加埋少少既呻吟聲

兩隻手指仲塞埋入去插自己

不停來回出入

佢仲加左句: 係咪打架你
繼續

皮已正!節奏明快,good ar!!
皮已正!節奏明快,good ar!!

會繼續努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞