如何揀一個靚火牛

87 回覆
61 Like 6 Dislike
其他電器個mon就黑一黑先着翻,好驚喔咁。攞翻砌機嗰度check下好啲喔。火牛太chur電?令到電壓唔穩?
你砌新機冇換火牛?你火牛幾多w?同硬件點配?
隻650w coolermaster 金牛用左十年都未壞

好想佢死換隻新
咁人哋intel 本手冊嗰度有呢個建議 ,有問題可以搵Intel 。我都唔識架。同埋普通人屋企應該都冇UPS?我身邊啲fd都冇個有。係公司先會用嘅姐。
換U換display card 。唔係post上2手網賣都得
已經換左兩次機,隻火牛仲好地地
隻牛係in win choppin內置嘅150w 細牛,cpu 2200g。我諗緊會唔會係隻牛唔夠watt數,但上網好多人咁配都冇問題,同埋部機插第二個power source冇事。
咁你呢個power source有啲危險喔,唔好用呢個power source,睇住火燭呀
依家用緊silverstone ST45SF-G推ryzen 1600+gtx1060 feel到火牛有小小熱
點撚柒慳都唔好慳火牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞