[PC] 一齊黎玩GTA V Online(06) GAY TONY is here

958 回覆
11 Like 1 Dislike
高手
希望各大佬可以幫吓我呢個新手過任,一齊玩🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️

想問下夜總會買邊個位比較方便出貨

BTW,而家有D咩方法可以賺錢
無分別 出貨好簡單 時間夠鬆動

最快係刷末日搶劫第二章 不過好悶
岩岩買
而家一級
賣下廣告
我地有telegram group 廿十幾個活躍玩家

定期有活動 一齊Car meet 帶打搶劫刷錢

歡迎加入
cant add due to your private setting
好耐無玩,想打番d活動

好少玩一組人既任務,呢排搞緊disco生意
sorry 大佬改返啦, 可以再加啦
我記得之前送左架類似骷髏馬既裝甲車
近排玩返唔見左架車點搵返
車庫得返一部廢車
打去保險都係得一部廢車
新手想問下night club幾個問題
1.收入果到最多係咪得七皮?個上限會唔會升
2.宣傳一次其實會加幾多 點解我宣傳完都好似冇野加咁
3.我見佢有dj果格 但得一開始果條粉皮 係咪有方法搵多幾個dj返嚟?

如果眼殘追post睇漏咗上面有解答 請屌細力d
順便問多個 佢warstock果兩架新改車款係唔係都係用作賣貨?咁如果係 而我又有哂三架車 咁會用邊架車出貨?
1.
7萬係收入保存上限 人氣高就收入高啲 自動入落去7萬果度
滿左錢就要提款

2.加一格 垃圾黎 我懶得升人氣

3. 遲下出

睇數量 多貨用大車 少貨細車
1.係 定期去保險箱拎
2.半格 升級減漫人氣下滑
3.應該每星期加一個 睇人拆資料係十萬一個 第一次有任務 要轉已有嘅每次一萬
4.睇貨物數量 冇買出貨會俾未改嘅你 但自己改可以加甲加槍(細車)/飛彈(中/大車)
唔該哂你同太空巴打 咁唔升人氣會有咩影響?
每日賺既錢會少左
咁如果我長期掛機 係咪除左果七皮整得慢左之外係冇影響?因為我見最賺都係賣貨
同埋大家有冇推介買邊架車出貨好?唔想買哂兩架 冇錢
如果你喺差事掛嘅人氣唔會跌(雖然都冇收人)
最賺係地堡 但你唔喺屋企就冇得補料
車睇你有幾多廠 七樣買哂會做特殊訂單就全部都要
因為睇數量俾車
有貨就出嘅細車已經可以
對技術有信心一樣可以唔買
單公最多打NPC 而且反正三架車都唔好揸
BTW如果你有喺尊貴賓客名單嘅而家有折
兩架就算直接買加埋都係廿幾萬
不過我改滿架細車都用咗五六十萬
唔該哂上面咁多位巴打解答
岩岩新買 一齊玩
啱啱開隻game黎玩地保補給,一如以用直升機打,但點解追蹤飛彈唔識追蹤目標?是咪新功能?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞