[PC] 一齊黎玩GTA V Online(06) GAY TONY is here

958 回覆
11 Like 1 Dislike
果關係既...真係好麻煩

尤其係同d random做

好似死左有獎金咁,狂死

gta d random仲柒過ai,真係唔知點解
無得用重甲係咁,考技術多
始終末日係比老手玩
新手求教

TG: theusernameisinvalid
本來見佢識自己生貨仲諗住可以幫補下CEO個倉,畢竟補倉真係又悶又麻煩
全部都雞肋嚟
要錢打heist好過,乾手淨腳
我想問下ACT2卡尾關開任嗰個幾時熄GAME先有錢?
依家我地係開任嗰個卡到尾關但收唔到錢
基本上係cut scene落機果下
右下會 transaction pending
Pend完斷線
完cut scene轉單人
閂game 再熄埋 launcher
開返network再開gta就ok
唔老手都好 起碼要有 sense...
慢慢打 辛苦d但都會過到
岩呀
打heist好過
即刻收返返d錢返黎嘛

同埋得nc無咩用 起碼要有hanger/bunker
新手好慘所以&唔建議買so9sad
如果camp住入口牆邊嚟打,有人上樓spawn敵人喺電掣位就gg了

試過一次畀人狗衝上樓走唔切位之後就記得要及早郁身,但又遇著另一個係咁樣玩/死法 唯有提佢去到咁上下走去房後面cover等著燈

上樓之前都應該睇清楚隊友走啱cover先唔好累街坊

同埋thermal sniper喺度用下下爆頭真係勁爽

利申:100% random玩家
同埋thermal sniper喺度用下下爆頭真係勁爽

agger!

最鳩係你清哂d上先上去都好1

佢d人會spawn返出黎
仲要無神神果隻,真係防不勝防
我見到就係有人上樓梯trigger電掣marking現嘅時候就會spawn,應該都係一次過出,睇落似有幾浸其實可能係視野問題

如果我係上樓梯嗰個就會即刻cover去有鐵板嘅欄杆度(一個敵人會喺再上一條樓梯個位,絕對要優先處理!),不過近電掣一邊啲敵人似係畀啲橫樑遮住好難snipe到

如果上樓嘅係其他人我喺旁邊啲房後面我就走去上層房外snipe返近電掣位啲敵人嚟support

有時又講多無謂(似係大陸人唔識英文嗰啲)做就最實際,都係睇住個map自己執生算
果個mission我都係放到最後等d fd上哂水先做...

起碼唔會玩玩下走場,又溝通到
啱啱先買到facility
有冇人想依加玩doomsday heist
乜都未開波
id: xenocake
tg 劉明
有冇玩開單機車mod嘅巴打知道裝完mod會開唔到game係咩事
Bam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞