[PC] 一齊黎玩GTA V Online(06) GAY TONY is here

958 回覆
11 Like 1 Dislike
有無公會介紹
唔會掛
出左5千萬貨都未試過喎
唔會嘅 呢啲動作都係bug左三個鐘後先會做㗎嘛,趁作地係到

麻煩都係睇對面點諗嘅...
扮唔到工,

公司部機其他網都上唔到

https://twitter.com/FoxySnaps
暴君Mk II?
不過好似話只可以喺新載具上面改
等多幾日睇定啲先買
尤其是房地產 買錯位就浪費晒錢
快架啦 PS4同xbox都已經有更新4.3GB
裝甲車有兩隻,一款係分別三架車去唔同地點,唔出大意外係啱啱好夠時間完成,前提我個地堡係在地圖中間,去城市區唔會太遠
另一款係要集合嘅,唔記得會唔會出4架車,無一次成功過
一上車見到話去集合點就竹早水消任
正常六至七點左右
PC會大概慢家機半個鐘
見有人話PS4開始update就可以準備
有咩新車/飛機?
唔知今次又要用幾多千萬去買asset
所以臨到達要call定直昇機,一落車即上機飛返地保
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=4737&snA=101256
#13開始有情報
太多圖懶得po
最平夜店108萬
PC都更新得
5.34GB
地堡出貨fail左會點
定係遇過 叛亂三架半小時 要清兵

15分鐘三架叛亂 唔洗清兵
我未試過15分鐘三架喎,一架來回都要十零分鐘,送埋最後一架就28 29分鐘,15分鐘點送?
追兵避開就得,唔洗理佢
睇完評價先決定買邊間
明知就fail就取消任務,取消任務好似只會唔見$21000貨
如果唔係所有未送達嘅貨物會無晒
叛亂份子x3,送15個黃點,要3台都到黃點,會出現梅利威瑟的車子5輛,全部消滅後,才會出現下一個黃點(時間:30分鐘),3台各送完1個點後,再送第2個點,就來不及

b.叛亂份子x3,送3個黃點(時間:15分鐘),看似很簡單,但是我也來不及,勉強送個2台

https://m.gamer.com.tw/forum/Co.php?bsn=4737&snB=362558

15分鐘三架好快咋喎 一架來回用4-6分鐘左右 最後一架唔洗回程
基本上送完仲有2分鐘

滿倉出貨得依種 15分鐘三點 同 貨車先黎得切
有印象,呢個任務我skip晒
最貴個間改爆5球埋單,唔睇評價了
無乜新車買,又要等更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞