曼谷每日一spa(有圖多字)

108 回覆
31 Like 2 Dislike
哇哇哇!mark 底先,仲未決定聽日去邊間
我經klook book,已經平咗

記住去 ploenchit店

間嘢喺酒店頂樓

瘋狂正皮你
酒店幾錢晚?
正評
一人$372
KLook book唔切,一陣打去問下今日晏晝仲有冇位先
今晚 book咗位睇人妖show,都有可能係附近搵間按摩就算
center point spa都ok
成個trip諗住使幾錢
4hours...幾錢呀巴打? 我都係bkk
機票食住spa加埋應該係四千幾,買嘢就唔係好啱心水,應該唔會洗到咩錢,當成個trip五千
求詳細
Divana full day spa 勁吸引 但今次得四日,去唔曬咁多間
今日去咗臥佛寺 拜完神當然要鬆一鬆,仲要咁啱撞正落雨,即刻急急腳衝去寺內massage school 拎籌

同佢講幾多位做 key or foot 就拎住張紙仔等叫number
因為唔多想換衫,所以揀按一個鐘嘅foot massage 就算,420THB抵到爛啦
登記個位係咁嘅

前面係一堆梳化仔,坐住等
登記處隔離應該就係按身嘅地方

但我哋按腳,所以要去隔離嗰間屋仔

幫我按嘅師傅係一個好多嘢講嘅叔叔

佢問我係邊度嚟,我答Hong Kong佢就不斷講普通話 又講nihao 又問「舒服嗎?」
樓主隻靚腳
呢個叔叔按得超級舒服 好夠力!
除咗手仲會用呢碌嘢篤腳板底同碌腳面

呢度嘅按摩啱曬成日著高踭鞋嘅女士,師傅出盡力按返腳掌易磨擦到嘅位,按完真係鬆曬
除咗腳掌,仲有小腿同膝頭對上啲啲都會係咁鍊同拍

按腳真係盡量搵男師傅,朋友嗰個係女師傅,佢話按腳就夠力,但到小腿呢啲本來就好實嘅位就嫌師傅出盡力都係輕咗啲

最後用15分鐘肩頸背按摩收尾,戴耳環會避開耳邊唔按,好似蝕咗咁,大家記得除咗耳環先按啦
多謝呀!得腳趾你都讚 對上就係象腿嚟
好白滑呀

呢個妹妹應該係家屬嚟,係咁撩啲師傅同佢講嘢,勁得意
聽日打算坐尾班車去機場,問過BHAWA 同 Lavana都有位
但B就得最早時段,為咗spa早起好似仲攰
L就好啲可以夜晚仲要係5個半鐘長時間享受,仲未決定到去邊間
有冇去過其中一間嘅巴絲俾下意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞