認真:條仔終於肯清模型,但開價十五萬...一定要放比朋友...

159 回覆
47 Like 1074 Dislike
你賣袋賣幾多錢先,堆模型你老公心目中值25萬,就係值25萬,就好似佢眼中你係無價寶,但人哋覺得你係草,而家你老公都話咗賣,你係咪應該幫助佢而唔係催佢,定係你認為自己賣咗袋,佢未賣,覺得條氣唔順,係就算啦,你唔值得擁有呢個老公
高達係男人既浪漫
你如果有位 就咪鬼叫佢清
真係冇位既 唯有叫佢清咁啲囉
如果一定要聽絲打講清曬佢既話
比我係事主我寧願清左你先
咁鬼叻搵你啲阿哥埋單囉
就算樓主係假膠, 都希望其他絲打睇到個事實, 逼係冇用
無人埋單代表唔叻?一定要結婚?喂,睇下你老母仲有無扎腳先啦
利伸: 男校, 全男班學系畢業
太單純太天真 ,FG 之後做社畜
依家 叫做捱到下啲成績出嚟.
非神科, 工程l

困埋嘅friend唔係上jo岸 就 70s 想介紹都難 。

試過玩交友apps, 叫做識得幾個喇不過真係好難食得落囉。

之前試過214d speed dating d媒多到呢 20個女仔裏面分分總有一半以上都係媒 男嘅都竟然都有 仲要係大家識嘅 。。。 唔專業到 啲客走剩幾個 就 同當晚的搞手傾閒偈 圍爐。

自問要求又唔係高,都係想識返啲有穩定職業 正常收入 個人似番個女仔 心地善良gei 做另一半啫 但係真係好似有啲難度...

原來慘到要speed dating😞😆😆😆😆
其實男人儲figure有乜問題?你話佢傾家蕩產搞到人都無位住就話姐 佢又唔係出去花天酒地儲下嘢自己興趣 放過人地啦不如
你條仔仲未知你係雞?
佢應該拋左你條臭西先
租個倉啦
但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買,但要佢清晒d高達同唔再買。

咁都叫自願,

男人冇咩是好會鳩痕,你自己諗清楚
邊位巴打咁抵諗埋咩咩妹單?
但要你返工做野先有糧出

咁返工係咪自願呀?
一個買買埋埋3000蚊,仲話要加第五櫃
我呢架用d袋好平凡
咁佢又要揀同我一齊
放過人,咪鬼結
直接分手啦仲等乜春
你呢d正一死八婆,你眼中係玩具,人地眼中係寶
我係你條仔我實dump左你先
一定結埋婚分佢間屋先
唔係話有性病?
其實你俾你老公keep 番啲模型 你又繼續買袋唔好咩
點解結婚要賣自己心愛嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞