認真:條仔終於肯清模型,但開價十五萬...一定要放比朋友...

159 回覆
47 Like 1074 Dislike
首先必需講清楚

清模型係佢自願

佢擺左成4大櫃都係d高達(無錯!係放滿兩個大櫃),有d自己噴油有d叫人砌,前幾日佢同我求婚我答應左佢,但要佢清晒d高達同唔再買,因為以前我地成日因為呢d玩具無聊野嗌交,我地係傾好左我唔買袋佢唔買高達,我都已經賣晒我d袋

之後佢話要4櫃全賣比某個宅男fd,開人25萬連大櫃,但d fd唔接,呢架開到15萬仲同朋友傾緊,佢話一定要放比熟人好好「照顧」d玩具

我想問有咩辧法叫佢拿拿臨掉晒佢?見到眼怨!
如果女朋友有得賣,我會賣埋你,廢事眼冤
襯佢出左去掉哂佢🤣
當賣垃圾比模型鋪啦 一千蚊算 玩具黎咋
唔洗結婚了
有咩模型鋪收?1000蚊佢地收幾多隻?
掉曬佢啦 一蚊都唔值
同你計較就分手!
人地肯賣都仲要人拿拿聲
老老實實,高達既意義大過手袋好多,不公平
女朋友係贈品
拎比我啦 我自己上黎拎 二手野好少人要
有冇iwobi poster 我出2000
高達唔係重點
重點係佢唔守信用
呢樣野唔可取
以前dump過幾隻差少少分手,博唔過
呢個?
搵個迷你倉咪得
我係你男朋友就賣撚埋你去做雞
exactly
其實唯一值錢既就係啲櫃 話賣比朋友係做樣比你睇啫 實情密謀緊租倉擺 又洗多一筆

趁早幫佢清空個櫃 比返三十萬佢話幫佢搵到買家接左手 done! 記得整埋合同&收據 所有野一清二楚等佢駁唔到 唔洗眼冤
未結婚都要迫男友清d樣清個樣,結左婚仲得了,結左婚一陣你唔鐘意d樣個樣,又要佢就你,就得幾多,就萛就到一次,遲撚早都會鬧交離婚,((希望佢男朋友見到我d個留言。))

利申:結婚多年,從來大家唔理大家放d咩係屋企,大家都唔會管大家。
普巴入波條數找咗未?
我係事主的話神早講分手。高達係男人命根黎,鬼會忍你條八婆抱怨咁耐。你要嫁就要接受果個係你男朋友既生命一部分。
未找數仲敢上水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞