【地產女神Belle Ma馬紀筠幫肥仔食腸腸

1001 回覆
195 Like 8 Dislike
LM
認住呢隻雞

地。產。雞
都幾慘 淨係同男朋友做都要比人話係雞同瘋傳條片

屌你老尾 金融臭雞 呃人錢

巴打share facebook link ok?
search唔到佢
最後seed多一次
https://drive.google.com/drive/folders/0B2ubo8wLegNkLVc5RWphZk9iRjg
如果有另外多幾條片流出記住比我

search唔到佢

DEL撚曬啦,全香港都知咁濟

search唔到佢

啱啱好⋯⋯你知唔知⋯⋯你del 第一條片嘅時侯,我export 緊最尾果條
閪毛都無條, 睇撚呀

search唔到佢

啱啱好⋯⋯你知唔知⋯⋯你del 第一條片嘅時侯,我export 緊最尾果條

5條?
閪毛都無條, 睇撚呀

真係淨係睇撚,仲要短
閪毛都無條, 睇撚呀

真係睇條肥撚
條撚勁短 10cm左右
又冇西冇波睇 too bad
想睇三條都唔同多啲

有中出片未
中出片呢
佢兩個中學就一齊 我放過你地啦
中出片
痴線架
幫男朋友含就話人係雞
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check
依家係咪得三條(唔計中出)?
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

del左

del左

潮文吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞