【地產女神Belle Ma馬紀筠幫肥仔食腸腸

1001 回覆
195 Like 8 Dislike
唔小心碌咗入嚟
求中出片
條女好慘
求中出片

全部都係含
留名
留名

http://www.av51.biz/752847/%E6%B8%AF%E5%A5%B3%E8%87%AA%E6%8B%8D%E5%90%AB%E5%90%AB%E5%90%AB/

唔洗多謝

條仔叫乜尻呀,一路chok一路叫,唔講以為睇緊a片
條女其實幾正
喂屌你老母又話有中出片
幾靚女wo , 如果係情侶流出都冇乜野,益下我地d毒撚 打幾日j唔記得架啦
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

唔通你係
事實證明,肥仔真係特別短鳩
情侶流出姐,J完算啦
你老味個死肥仔係咁叫床做乜撚

成段片俾佢破壞晒
屌得兩條
有無朋友
將心比已啦各位
j完就算啦
我inbox有晒五條片點樣下載落黎分享嫁
條片仲要好似要順住睇,無得飛
將心比已啦各位
j完就算啦

將心比已啦各位
j完就算啦

朋友
地產女神 尋覓成功的捷莖

留名等睇保險界+金融界席夢思 流出
將心比已啦各位
j完就算啦

CHING
將心比已啦各位
j完就算啦

朋友,我當你一世朋友
將心比已啦各位
j完就算啦

朋友,我當你一世朋友

阿強,你唔記得我啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞