【地產女神Belle Ma馬紀筠幫肥仔食腸腸

1001 回覆
195 Like 8 Dislike
我要知佢地咩關係啊屌

好似啪左好耐拖

之前見佢地仲好似要結婚咁 有埋戒指
成日見女方PO相 無啦啦搞成咁
邊到有得dl?
我要知佢地咩關係啊屌

好似啪左好耐拖

拍拖咁拍呢d片又有咩問題?
點解個個話佢係雞?
而d片又點出黎
聽講有5條片
第4條片中出埋
有冇朋友

朋友,我當你一世朋友

我得4條 全都是含

好似啪左好耐拖

聽聞男方電話壞左。囉左去整
比人發現有片 之後就瘋狂流傳
仲拍呢D
前人教育唔夠

幾好睇

好似啪左好耐拖

好似真係好耐 乜原來談婚論嫁
睇黎條女係咪俾帽人帶 肥仔就一獲熟?

好似啪左好耐拖

拍拖咁拍呢d片又有咩問題?
點解個個話佢係雞?
而d片又點出黎

我開頭以為係咩床單

原來係情侶流出

陳冠希?
留名
😊
男主角咁短到差唔多一隻手揸得哂
留名

陳冠希?

奇拿
唔好再推啦 條女好慘
我給馬紀筠的情書

如果一個人有70歲命的話,即係25,567日,原來我同妳己經一起經歷左17.7%(4,525日)。

今日係2016年2月14日情人節,除左向妳表達我對妳既愛意同時,還希望可以跟妳回顧我們的過去。

我同妳相遇既第一日係2003年9月26日

CSKMS 1E 班房 紅十會第一次既聚會,雖然透過輪流介紹認知對方名稱,鄧兆匡・馬紀筠,彼此都留下好淡既印像,雖然交談不多,但早而對妳有好感。

從前妳一個眼神,讓我由一個硬石頭,軟化起來

直到今日12年多既日子,妳給予我色彩,多資多采既生活,感激妳!

感激遇見妳!

愛係一種感覺,係緣份把我們第三次再次拉在一起。

我記得對上兩次雖然分開了,但彼此都感受到大家都愛大家

愛係來自信任,2009年3月7日,剛跟妳第2次分開後,一次朋友既生日Party,妳飲醉左,因為妳信我,妳同我去左酒店,最終什麼事都無發生。

愛而非佔有,我記得2011年3月14日我到妳家樓下公園,表達了愛意,但因為唔懂得去愛所以最終無起埋一齊

我知道原來我對妳既愛一開始已經跟男女朋友無關,我對馬紀筠既愛 不受地方,關係,時間限制,只要有馬紀筠就有鄧兆匡既愛

妳對我既愛

如果用信任對方=愛,妳對我既愛係世上無人能及,結婚晢詞常提及:從今以後無論環境順逆,疾病健康,我都會愛謢你。

跟妳一起拍拖4年多,我經歷過無數上述高低起跌,妳都無離棄我多謝妳。

馬仔

呢個稱呼係妳做緊美心既時候人地成日叫妳,亦係我今次跟妳拍拖時常聽到,

當時既馬仔係個好心地既女仔,佢永遠都係先諗左別人既感受先諗自己,所以有句話:有苦自己知。

果段期間正直係我事業起步既時候,由住宅部-物業顧問 升到 商業部客戶經理 係2013年仲拎埋DSA。

TVB戲劇創世紀裡頭許文彪一句話:一齊進步,往往係減少衝突既最好方法。

馬仔為了我地之間既愛情可以減少衝突,拉得更近,

2013年9月30日佢放棄了佢一直熱愛既工作美心公關,

什至當時正在參選既 傑出服務大奬 被高呼為組別最佳傑出服務員,佢都放棄領獎,為了陪我走得更前。

當時我真的很感動,一個女人可以不顧自己,單憑我一句說話:妳一定得!

就完全信任我去改變自己一直行緊既路。

紀筠,己成為今日的Belle Ma

好多人都會話「勉強無幸褔」,呢句說話好似套左係佢處境身上,可能係愛情既力量,使佢有無窮既意志,

偏偏佢證明到「堅持就是勝利」,今日的Belle Ma,唔再係以前既 馬仔。

憑著佢既堅持努力,Belle Ma

站在地產行業,一個精英雲集既部門 舖位部 面對市場最高端既客戶;

仲代表集團參加 全港第48届傑出推銷員大奬;

陳凱琳Fans Club既骨幹會員,仲有班支持佢既粉絲朋友;

TVB劇中臨時演員 一個被照顧有發揮既演員,只少得到身邊既親友,朋友嘗識;

家中4隻貓,一隻狗既媽咪,無微不至既愛,令這個家充滿愛;

呢一切都係Belle Ma。

筠&匡,已非匡(筠)

我知道妳成日都好怕人認為(馬紀筠做到係靠鄧兆匡) (馬紀筠係鄧兆匡背後既女人),

但我想妳知道今日呢一切一切妳擁有既,都係靠佢自己打不死既努力行出來,

我要對妳說:作為妳男朋友,我以妳為榮!

妳是我遇過最「棒」既人!

馬紀筠&鄧兆匡 係一同向前行,什至比我走得更前。

扮望下一次大家再見到呢個組合「筠&匡」既時候,係我地可以同身邊愛我們,同我們所愛既親友,朋友,分享我們囍訊。

我知道妳一直都係毫無保留去信任我,什至信我多過佢自己,而我係知道係世上只有一個人可以做到,這就是馬紀筠,這才是真正既愛。

我愛妳馬紀筠(呢一句每一隻字都代表著我地既經歷)

最後我想用一首歌表達我既愛意-感激我遇見

靠向我身邊 你帶笑卻無言
在落寞情況 常贈我明天
縱會有辛酸 有了你
我願擔起每天 狂風中也熱暖

伴我高低起趺幸運及那失意天
並說聲多甘心及情願
過每天

情懷是因你溫暖
衝擊於心裡邊
全情愛我 熱情熱愛加添
唯獨是可愛的臉
手挽手肩並肩
有緣碰見
仍留在我身邊
心 真摰倍添 愛倍添
蕩來這段緣 這段緣
不知怎去講 感激我遇見

呢封情書剛剛好係1536個字,係我同妳一齊由2011年12月2日至2016年2月14日 - 1536日。

鄧兆匡上

i love u baby

類似男方的澄清
條女我識

姓馬 住大埔

想知再爆

快!
條女facebook已經搵唔到了
條女我識

姓馬 住大埔

想知再爆

快!

鬼唔知佢姓馬咩
條女我識

姓馬 住大埔

想知再爆

快!

鬼唔知佢姓馬咩

大埔原住民:
啲片咁快無哂
有冇ching backup左
住女好慘
幫男朋友含都流出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞