大家睇過啲咩冷門動畫漫畫而又好睇?

291 回覆
2 Like 2 Dislike
迴轉企鵝罐
雖然睇完都唔知佢講乜
但係真係好好睇

動畫都出埋
冷門

聽講呢套係原創TV動畫啊清

衝出黎柒
套野係日本都熱門既 但係香港唔算熱門啦

奇幻兒童如果而家播, 都比而家既新番高幾級

隨住劇情推進, 世界觀越來越宏大, 由地球講番去另一個星球, 著墨既地方點到即止, 一啲都唔誇張, 起承轉合都做得好好, 成個故事完左之後都仲有餘韻係到散唔走
人物設定又一流, 角色都好活生生咁做佢地要做既事, 劇情分配平均, 每個角色都有用到之餘又無角色特別開晒外掛咁

呢類既劇情/表達方式只係得動畫先做得到, 如果換成三次元劇集, 就只係會不斷咁賣特技同埋靠住前世記憶開外掛, 無左種細膩既感覺
動畫除左賣萌之外, 仲有好多好細膩既劇情可以做得到

奇幻兒童推薦過比人睇, 但係D人睇都唔想睇

我竟然可以喺度搵到個睇過嘅同好
Btw 而家邊度有得睇返

BiliBili 有得睇既
搵下仲有無mega果d地方有得下載
雖然老翻.. 有正版既話我一定會買番黎

Bilibili keywords 係咩
魔法戰爭
永生之酒
我都唔知算唔算冷門
遊戲王DM原載版
Lain the experiment

套嘢幾高深,睇完之後好憂鬱

And you don't seem to understand
Lain the experiment

套嘢幾高深,睇完之後好憂鬱

And you don't seem to understand

present day
present time
hahaha
NO.6
鑽石王牌
來自新世界
唐唐烟嘅漫畫
笑對陰天同煉獄
仲有魔偶
levius (畫風近來比較少見)
鐵風 (女子mma)
陸道 (拳擊)
直至死亡將我們分開 (打鬥?不過可惜作者病,個結尾好趕咁)
百萬疊迷宮 (唔知點分類)

唔知算唔算冷

完全無人理,自推下先
粉俠傳

喺漫畫人見到有連載,笑撚死

袁生係咪畀錢d中國網畫網要求佢哋上架

神龍刺青定粉俠傳冷門
輪迴的花瓣
只想告訴你

想講仰望半月的夜空但應該唔冷 不過講親都唔知點解冇人識

因為原作係輕小說 寫得真係好好
諗起k島以前有個痴線佬 講親就召喚到佢
欺詐獵人

個結局其實點 上網好難搵來睇
欺詐獵人

個結局其實點 上網好難搵來睇

原來台灣仲有出 不過真係好撚慢...
新暗行御使

入黎就係想講呢個 唯一既神作!沒有之一 個結局係所有漫畫裡面最完美同完整既漫畫
孤高之人
新暗行御使

入黎就係想講呢個 唯一既神作!沒有之一 個結局係所有漫畫裡面最完美同完整既漫畫

同好
有冇浦澤直樹同好?
咁多漫畫得佢個billy bat我仲追緊
(唔知係咪冷門 純分享)

休完刊未
噬謊者 自己最鐘意既鬥智漫

佢啲打鬥都好正
但依家啲畫風
新暗行御使

突然完得好急, 爛爛地尾
新暗行御使

突然完得好急, 爛爛地尾

你篤屎就爛
Gosick
黑之契約者
算唔算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞