[Switch/iOS/An] POKEMON QUEST (10) 咩係團團石? BINGO點先叫靚?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
1煲出超夢夢加2隻雷鳥都係肥料係咩玩法
咪洗3次技
想問下自我激勵同健美嘅技都一樣 點解健美你地會話勁啲? 定數值上真係勁啲?
隻啟暴龍洗技洗到金煲雷鳥都唔係100%了.
想問下大岩蛇有冇得必出變硬?
想問下自我激勵同健美嘅技都一樣 點解健美你地會話勁啲? 定數值上真係勁啲?

一樣
但你望下個movesheet
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-ZT6cCcqxAIi0KbRjWqfQt1L3vEzYvFU8LYGgwCaSJA/htmlview?sle=true#

腕力一出世只有4個技, 其中一個就係健美
定係你鍾意進化做大力(7技), 怪力(9技)再慢慢洗技?

想問呢隻點
值唔值進怪力

都係自己望下movesheet, bingo個一個page
自己衡量多要多攻擊力, hp
定係bingo轉變
呢隻game煲野都係random
有必出你仲洗玩ge
唯一樂趣就係random
大啱蛇, 腕力, abra已經有食譜100%出
已經好好刷了.....

呢隻鴨鴨 最衰iv差
會重疊,c越快越好

another lovely duck!
正呀~
2-4心, 完美BINGO, 閃光精靈
(IV呢D算啦, 應該進化埋會變多次? 等你測試)
用變硬穩掛12-9
但見到夢夢會用多成分鐘
IV100 =
580 HP
620 ATT

你個隻升多26LV再計埋
512+26 = 538 HP
564+26 = 590 ATT

都好高下
咩隊? 貼圖望望

一拳隊 屎忽痕 12-9慢過水炮成分鐘
IV 點計出黎
我想攻血都80%up
雙健美超夢夢真係好穩 連個10%會輸比夢夢既機會都無埋,但要用多半分鐘左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞